Treningsuka som gikk – uke 38

Hello from france! 

Her er bryllupsfeiringen i full gang, og jeg kikker bare kjapt innom for å ønske dere en god lørdag, samt dele treningsuka som gikk. Øktene i begynnelsen av uka satt laangt inne, men jeg kom meg igjennom. Nå kom jeg akkurat inn døren fra en liten løpetur her i Frankrike – småseigt etter gårsdagens vininntak, men deilig etterpå. Nå skal jeg hoppe i dusjen, slenge på finstasen, så blir det fest resten av dagen – hurra? 

Søndag 

Litt over en times løpetur i skog og mark? 

Mandag 

Hviledag. 

Tirsdag 

Styrketrening, fullkropp – økten får dere se i vloggen i morgen?

Onsdag 

Nok en fullkroppsøkt, og den gikk som følger..

A1)  3 stegs utfall 12 reps x 3

A2) Roing i ringer 12 reps x 3

B1) Eleverte bulgarske splittbøy 10 reps x 3

B2) Dips 10 reps x 3

C1) Leg curl 12 reps x 3

C2) Facepulls 12 reps x 3

C3) Rotasjon i kabel 15 reps x 3

Torsdag 

En times løpetur i skog og mark før avreise til bryllup i Frankrike senere på dagen ?

Fredag 

Hviledag. 

Lørdag 

30 min løpetur, som jeg nevte innledningsvis ?

Jeg følger et program der jeg egentlig trener fire styrkeøkter i uka, men på grunn av bryllup og ikke minst noe laber form pga mensen utsetter jeg to av de. Mange føler seg låst av å trene etter et program, men det er ikke verre enn å gjøre nødvendige justeringer når det må til – så lenge du har en viss kontinuitet og progresjon i det du driver med så er du innafor.

Anyhow, nå er det dusj og feirings her i gården. Håper du har hatt en strålende treningsuka, og at du kanskje finner litt inspo fra min. I morgen tidlig kommer vloggen, så ikke glem å sjekke innom da – god lørdag ?

Flere
Artikler