Bytter ut tights og trening med en tredagers

I dag startet jeg dagen på best mulig måte, med en løpetur i skogen med Ica the dog – familiehunden? Det fristet ikke sånn veeldig når klokka ringte 07.00, men jeg visste at resten av dagen ble mer eller mindre stillesittende – lot meg motivere av frisk luft og høstsol fremfor den varme senga og 40 minutter ekstra søvn.

Det funka✌?

Deretter ventet et møte i Oslo, før jeg møtte mannen på Flytoget, og vips, så var vi på Gardemoen. Noen venner av oss gifter seg i helgen, og det skal feires tre dager til ende på en vingård i Frankrike. Klyp meg i armen, så heldig jeg er som får lov til å være med på noe sånt? 

Nå har vi akkurat landet, og det blir strake veien til hotellrommet for litt takeaway, Netflix og tidlig kvelden. Lading til helgen er på sin plass, ettersom vi har en rrrrrooolig tredagers feiring foran oss ? Woho??? 

God torsdag til deg, fine. Klikk deg gjerne innom her – bloggen oppdateres hele helgen, og på søndag deler jeg høstens første vlogg. Nå er jeg i gang igjen ? 

Heei??‍♀️

Flere
Artikler