De vanligste spørsmålene jeg får om extensions – på trening, i hverdagen, vedlikehold ++

Inneholder reklame ism. Hendrix Hair Drammen (behandlingen er sponset)

Jeg liker å beskrive meg selv om ujålete jålete, som vil si at jeg ikke bryr meg særlig mye om hvordan jeg ser ut, så lenge «the basics» er på plass; hår, hud, bryn og generell «freshness», hehe. Det liker jeg?

En av tingene jeg velger å sverge til er extensions, som jeg har brukt sammenhengende i snart seks år (haha, sjukt å tenke på). Selvfølgelig med noen pauser innimellom, men stort sett har jeg det i hele tiden.

I fjor inngikk jeg et samarbeid med Hendrix Hair Drammen, etter å lenge ha lett etter en aktør som jeg følte leverte noe jeg også kunne stå 100% inne for. Anita er både innehaver av salongen og min faste frisør, og ja.. I trust her with my life! Eller.. ihvertfall håret mitt og litt til, haha. Her om dagen var jeg innom for å sette inn nytt hår, delte det i sosiale medier, og i den forbindelse fikk jeg endel spørsmål om extensions. Jeg har inntrykk av at mange lurer på det samme, så jeg bestemte meg for å samle spørsmålene i et innlegg.

Her kan du sjekke ut mer informasjon om Hendrix i Drammen eller andre steder, samt booke time.

1. Hvordan er det å ha extensions i håret når jeg trener så mye? 

Ikke noe problem. Jeg er såpass vant til det at jeg ser på det som en selvfølgelighet, og husker ikke hvordan det var uten. Det kan nok oppleves uvant den første perioden, men man venner seg til alt. For meg er det en liten pris å betale for å ha mer hår på topplokket.

Klassisk før- og etter-bilde, selv om det her har blitt satt på ganske langt. Slik er det gjerne første gang jeg setter på helt nytt hår, også klipper vi det litt kortere for hver gang jeg flytter det opp. 

2. Hvordan pleier jeg det? 

Som et helt vanlig hår. Med Hendrix-håret bruker jeg de produktene jeg får anbefalt av Anita, og som er tilpasset mitt eget hår. Det har godt av å bli kuret jenvlig, i likhet med mitt eget hår, så jeg blir nok ekstra flink til å ta kur et par ganger i uken når jeg har extensions.

3. Hvor ofte må jeg gå til frisøren? 

Når man har tape-extensions, som meg, setter man på et sett med hår som man kan bruke lenge. Etter cirka seks til åtte uker drar jeg tilbake for å heise de opp – da bytter Anita ut teipen, vasker og kurer håret, setter inn striper hvis det trengs, før hun setter på det samme håret. Derfor betaler ikke like mye som man gjør første gangen man setter det på. Dette gjør at jeg kan bruke det samme håret i nesten et år, og investeringen man gjør første gangen varer lenge. Hvor mye man betaler første gangen avhenger av hvor mye hår man trenger – jeg har ganske tynt hår og trenger derfor ikke så mye.

Klassisk frisyre i hverdagen – flette  på den ene siden, med spenner som holder alt småhår på plass. Praktisk og fint?

Andre spørsmål jeg ofte får.. 

4. Sliter det veldig på håret? 

Det beste for håret hadde jo vært å få være helt i fred, både fra extensions, striper, varmebehandling og annet snacks. I mitt tilfelle er ikke det mulig, og alternativet til extensions er å ha langt tynnere, brusete hår som jeg vet jeg ender opp med å rette og dra i til jeg blir gæren. Derfor er det å ha extensions i mitt tilfelle på sett og vis mer skånsomt, ettersom jeg nesten ikke gjør noe med det.. føning av håret hver gang må til, mest pga. festene (de skal ikke være fuktige over tid), men utover det så er bænkers. Det er. så. deilig.

5. Hvor mye koster det? 

Dette kommer an på – i mitt tilfelle, når jeg satte på sist, trengte jeg én pakke med hår, som med påsett, klipping osv koster 2900 kr hos Hendrix Hair Drammen. Når jeg senere må flytte håret opp, om cirka åtte uker, koster det 1600 kr.

Så, det var de vanligste jeg kommer på i farta, men fyr løs om du skulle lure på noe mer. Tror de fleste steder generelt har konsultasjoner for å gi deg best mulig råd til deg og ditt hår.

Nå skal jeg slappe av en liten time her hjemme, før jeg skal ha PT- og gruppetrening frem til 20.00. Mannen har lovet at jeg kommer hjem til taco, og jeg har allerede begynt å glede meg – woop woop?

 

 

Flere
Artikler