En fullkroppsøkt du kan ta med deg på trening denne uka

I dagens #treningstirsdag tenkte jeg å dele med dere en treningsøkt jeg gjorde for en stund tilbake, som jeg tyr til jevnlig. En slager, med andre ord! 

Jeg er på vei inn i «uka» kjenner jeg, og da må jeg ofte justere treningsukene mine litt – ting må gå mer på lyst enn ellers, og relativt ofte ender jeg opp med å justere ned vektene noe. Det tok laang tid for meg å skjønne hvorfor jeg alltid hadde perioder der jeg ble smålei av trening, hadde lite å gi og følte tidvis at alt jeg gjorde var «waste». Vel, nå har jeg lært – hallo mensen. Det er ikke slik for alle – Silje i Treningspodden for eksempel, merker ingen forskjell på formen om hun har mensen eller ei. Well, I do, hehe. Og jeg trener deretter.

Merker dere noe til det? 

Anyhuuuw – selv om ukene mine som regel inneholder fire styrkeøkter for tiden blir det nok denne uka bare to – både fordi jeg skal i bryllup på Frankrike på torsdag, men aller mest fordi kroppen min ber om noe med litt lettere belastning og høyere tempo.

Da er denne økten perfekt! 

Slik gjør du 

Når klokka starter har du et minutt på å gjennomføre 8 squat clean thrusters. Når neste minutt begynner går du rett på neste øvelse, som er 16 utfall fremover. Er du heldig har du fått hvile litt i det forrige minuttet, men kan godt være at du ikke gjør det også, hehe. Du jobber deg gjennom alle øvelsene på denne måten, før det siste minuttet er pause. Deretter gjentar du det hele 2 ganger til, eller mer om du vil.

Øvelsene er som følger.. 

8 Squat clean thrusters (kan byttes ut med kun thrusters med f.eks hantler, for å forenkle øvelsen).

16 utfall fremover, 8 på hvert bein

16 renegade row, 8 push ups

16 Box jumps

16 kettlebell swings

Gleder meg til å høre hva du syns!

Dagen i dag har gått med til jobbings, trening, farging av vipper og bryn, PT-kunder og litt mer jobbings. Nå skal jeg hvert øyeblikk gå i gang med middag, men må bare runde av med et av flere bilder jeg akkurat fikk tilsendt av Rasmus.

Som mange sikkert har fått med dere er det han som knipser alle bokene til boken min, og ja.. bildene er. så. bra. Jeg er alltid nervøs i forkant og etterkant av slike shoots, men det ser ut til at vi har landet på begge beina, og vel så det. Yeey?

Håper du har hatt en god tirsdag, sprekis! Vi blogges i morgen, vi – som vanlig?

 

Flere
Artikler