Treningsuka som gikk – uke 43

Nok en treningsuke i boka, finfin som sådan. Mer om denne får dere i morgendagens vlogg, der jeg tar dere med på «bli kjent»-uken min med det nye treningsrommet, hehe. Det har blitt litt sånn hummer og kanari-uke mtp. trening, men nå kjenner jeg utstyret godt nok til å sette opp et program. Det blir bra! Jeg kommer nok til å starte på et program fra boken min – mer om det i neste vlogg?

Her på fjellet er alt som det skal – vi fikk en laang fjelltur i friskt vintervær, og nå skal vi kose oss innendørs resten av kvelden. Jeg har kjøpt en ferdig surdeig til pizza som jeg er ganske spent på å teste – spenning i hverdagen? Jeg har ikke begynt å klippe vlogg enda, burde, burde, men jeg bare.. orker ikke. Venter til i morgen, så vit at den kommer, men bare litt utpå ???

God lørdag?

Søndag

Hviledag.

Mandag

Hviledag.

Tirsdag

4×4-intervaller

Onsdag

Rointervaller på morgenen, og litt fullkropp styrke midtveis på dagen?

A1) 3 stegs utfall 12 reps x 3

A2) Chins 10 reps x 3

B1) Eleverte bulgarske splittbøy 8 reps x 3

B2) Dips 12 reps x 3

Torsdag

A1) Frontbøy 8 reps x 3

A2) Roing til stang 10 reps x 3

B1) Strake markløft 10 reps x 3

B2) Skulderpress med kettlebells 10 reps x 3

Magesirkel til slutt..

15 ab rollout

20 skrå mountain climbers

10 situps med kettlebell

10 sidehev for mage med kettlebell

x 3

Fredag

A1) Knebøy 8+4 reps x 4

A2) Chins 8 reps x 4

B1) Hip thrust 10 reps x 3

B2) Enarms roing 15 reps x 3

Lørdag 

Lang og god fjelltur med Ica, med en kombinasjon av løping og gange i bratt terreng.

.. dette er nok grunnen til at jeg slumrer litt i sofaen på hytta her jeg sitter?

Har du hatt en fin treningsuke? ?

Flere
Artikler