Den første uka med hjemmegym i kjelleren!! VLOGG #40

Videoen inneholder reklame ism. Technogym

Hei, og god søndag?

Jeg har ikke vist sånn veldig mye av hjemmegymmet mitt i sosiale medier denne uka, og det med god grunn – jeg ville gjøre meg litt kjent med det først, og ikke minst spare moroa til ukas vlogg. Jeg har hatt med meg kameraet på hver eneste hjemmeøkt denne uka, og med unntak av én styrkeøkt har alle øktene mine blitt gjort hjemme.

For en drøm! 

Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med hele opplegget, og gleder meg skikkelig til å lage en videoserie på prosessen med å få seg et hjemmegym. Håper dere også syns det er moro, og stiller spørsmål så det griner etter dersom dere skulle ha noen.

Det ser ut til at dette blir en skikkelig jobbesøndag. Hele helgen har jeg vært til fjells og koblet skikkelig av, og da får man som regel igjen en god del jobbing å søndagen – flaks at jeg digger jobben min, og flaks at det å ha mye å gjøre kun er et sunnhetstegn for de hobbyene jeg kaller jobb. Håper du har hatt en fin helg, og fått ladet batteriene, du også?

 

Flere
Artikler