3 favorittoppskrifter og Silje-savn

I helgen hadde jeg seriøse planer om å mekke en sunnere variant av arme riddere, og det samme hadde jeg i dag. Fikk jeg gjort det? Nei? Dagen har flydd forbi, og med en kombinasjon av litt mye å gjøre, samt et hode som henger igjen i slappe av på fjellet-modus, gjorde at superoppskriften må utsettes noen dager.

Men matinspo vil vi jo alltid ha, og ettersom jeg tenker at dagens tacorester ikke er særlig inspirerende for dere å se, ville jeg tipse om tre av mine favoritt middagsoppskrifter fra tidligere #matmandager. For å være ærlig lager jeg så sykt mye av det samme, og hadde det ikke vært for #matmandagen som jeg prøver å innfri på hver uke tror jeg søren meg jeg hadde endt opp med, typ.. identiske matuker. Det er søren ikke langt ifra nå heller, veit du. Men jeg tar det som et godt tegn, ettersom det er et resultat av at jeg syns oppskriftene jeg selv lager er nyydelige!

Deriblant disse tre altså.. 

Nå ble jeg nesten sulten igjen, haha. Flaks at jeg hvert øyeblikk skal mekke meg en stor skål med YT Proteinpudding (sjokosmak), cottage cheese, banan og bær – nam! Ikke rart jeg er sulten i dag, etter en særdeles aktiv dag. Den startet med en tur i skogen og møtevirksomhet med Helle i Abilica, etterfulgt av noen timer foran mac´en. Deretter ble det en fullkroppsøkt hjemme i kjelleren, med to nye perser satt. I like!

Tusen takk for alle gode tilbakemeldinger på ukas vlogg – moro at så mange syns det er gøy med hjemmegym! Husk også å få med deg ukas episode av Treningspodden, der vi snakker om 10 ting vi kunne ønske vi visste om trening, kosthold og helse for 10 år siden? Morsomt at det går så bra med podden selv om Silje er bortreist – jeg skal ærlig innrømme at jeg savner henne litt, da uka ikke er den samme uten de faste torsdagsinnspillingene våre.. men, men, det får bli mellom oss. Bare litt over 8 måneder igjen, så er hun hjemme ?

Håper du har hatt en god start på uka – nå skal jeg ha Bloggerne-maraton og hoppe tidlig i sengs. #livet?

Flere
Artikler