Etterlengtet møtedag og gleden ved gruppetimer

I dag har jeg vært i Oslo og hos Egmont på møter, og saki, så hyggelig det var å treffe folk igjen. Midtveis i møtet gikk brannalarmen, og det var nesten så jeg ble happy, for da fikk jeg se enda flere folk. Tydelig at det har vært litt mye hjemmekontor i det siste…. haha.

Deretter hadde jeg mine faste gruppetimer, STERK Bein og rumpe, etterfulgt av SOMA MOVE. Jeg digger den energien folk legger igjen på gruppetreninger, og tenkte nok litt ekstra over det ettersom jeg selv var på min første gruppetime på en stund i går – lite slår en god, gammeldags CrossFit-økt i gruppe.

     

Runder av med disse fine bildene som fotograf Jørgen Rypaas knipset av meg i forbindelse med en nytt samarbeid med Zalando. Sjeldent jeg får pryde denne blekka med kvalitetsbilder av dette kaliberet, så måtte slå til når jeg hadde muligheten.

Håper du har hatt en fantastisk onsdag?

Flere
Artikler