Treningsuka som gikk – uke 45

Søndag

Hviledag. Var i en festlig bursdagslunsj fra 14.00, og var i seng godt over 02.00 – derav hviledag med stor h, haha.

Mandag 

Løpetur, cirka 50 min.

Tirsdag
A1) Knebøy 4 reps x 5
A2) Chins 12 reps x 5
B1) Utfall bakover 10+10 reps x 3
B2) Pullups nøytralt grep 10 reps x 3
C1) Hip thrust med brede bein 20 reps x 3

Onsdag
3 runder av..
15+15 bulgarske utfall
15 push ups med beina på step
Utfall bakover annethvert bein
15 roing til Smith-stang 15+5, 15+5
15 Thrusters

Torsdag

45 minutter spinning intervall, etterfulgt av SOMA MOVE – mer av det får dere se i morgendagens videoblogg?

Fredag

Vi ankom Geiranger, og dagens økt ble en 30 minutters løpetur med gjengen, i tillegg til at jeg joinet Sølve sin del av kickstart-økten vi hadde sammen. Jeg startet med oppvarming og styrke, og han hadde snaue 30 min med høypuls, som er enkel koordinasjon  til musikk. I like!

Lørdag

Dette har vært en aktiv dag – startet med lett løpetur fra 08-08.40, etterfulgt av en aerobic-time med Sølve. Deretter hadde vi en topptur med cirka 60 min gange i motbakke.

Nå er jeg akkurat ferdig med å holde ett av to foredrag for gjengen. Om litt skal vi møtes til et glass i baren, før middag 20.00.

I morgen er det morgentur fra 09, etterfulgt av Cardio Intervall og siste foredrag med meg. Allerede klokken 12 går bilen til flyplassen, så her gjelder det å nyte mens man kan.

Jeg elsker virkelig å arrangere slike treningshelger i vakre Norge, og har spikret med Sølve at det må bli mer av dette i 2018. Som vi snakket om, her trener man så mye man trenger for å klare å slappe av og spise så mye som man vil. Spaavdelingen er en megabonus, og summen av det hele blir virkelig en helg der man får ladet både kropp og sjel. Jeg unner dere alle å oppleve en slik helg, enten det er med oss eller noen andre❤️

Nå skal jeg jobbe en liten halvtime før det er på tide å nyte lørdagskvelden med gjengen vi har med oss på tur. God lørdag, fine du?

P.S Ikke glem å sjekke innom i morgen for ukas vlogg ?

Flere
Artikler