VLOGG: ShapeUp-shoot, Vibeke Klemetsen og to torsdagsøkter

.. samt to typiske dager i mitt liv. Eller.. typiske og typiske fru Blom. Jeg er jo ikke akkurat på shoot med ShapeUp hver eneste dag, men det er gjerne noe liknende greier hver eneste uke, enten det er produksjon for det ene eller det andre. I denne vloggen er det shoot for ShapeUp på agendaen, i anledning kickstart-opplegget som jeg og Silje setter sammen til dere i januarutgaven. Det blir så bra! Utover det får dere være med på podde-innspilling med Vibeke Klemetsen, samt et par treningsøkter jeg stort sett gjennomfører med Silje ukentlig. Hope you like it ?

I dag er det på tide å reise hjem fra Geiranger, som søren meg er triste greier – vi har hatt det så fint her oppe, med fantastiske folk, nydelig natur og bare.. ja, gjort det vi elsker. Men før den tid er det både litt løping, et foredrag og litt hopp og sprett igjen, så her gjelder det å nyte.

Men først – frokost! God søndag, fine du? 

Flere
Artikler