Jeg ønsker meg flere steder som dette

Innlegget inneholder sponsede produkter

.. men er ikke betalt reklame – dette er rett og slett bare et knakanes godt sted jeg føler folk burde vite om.

På veien til Geiranger i dag stoppet vi innom vårt faste stoppested i Ålesund – Bæra smoothie og juicebar på Moa kjøpesenter. Hun som driver sjappa ble vi introdusert for sist gang vi hadde treningshelg her oppe, og siden den gang har jeg vært så heldig å få treffe på den herlige jenta flere ganger. Og altså, dette stedet er fantastisk! De har alle mulige juicer, smoothiebowls, supermat og grøter, og man kan velge og vrake som man vil. Det som ikke finnes på menyen kan du sette sammen selv, og jeg tror det er nettopp denne sjarmen jeg setter litt ekstra stor pris på – i Oslo skal alt liksom gå så kjapt, og det er sjeldent man får tatt seg tid til å snakke med de bak disken, snakke litt m ingredensene, samt plukke og velge litt etter dagsformen. Vel, det gjorde vi til den store gullmedaljen i dag!

Altså, hvorfor finnes det ikke flere steder som dette? Jeg vet det er et par gode i Oslo, men jeg savner noen i de mindre byene.. som Drammen, hehe. Noe som gjør det lettere å velge seg sunn mat på farta, og som kan vise folk at det finnes andre alternativer enn en bolle på Narvesen liksom.. one day, I hope – krysser fingrene.

Tusen takk til Linda som alltid tar oss imot med åpne armer, og en ekstra stor takk for ingefær- og sitronjuicen jeg fikk med meg. Den reiv godt i kroppen, for å sirre´sånn!

Etter enda litt mer kjøring kom vi frem til Hotel Union i Geiranger, og om noen få timer skal vi møte gjengen til en lett løpetur utendørs, i typ.. verdens vakreste landskap. Deretter er det velkomstøkt i salen her, før vi treffes til middagsbuffet klokken 20. Og i kveld dere, da er det «night spa». Jeg har aldri vært med på det før, men det er noe som sier meg at det blir legendarisk. Følg med på Instastory og Snapchat, så skal jeg se om jeg får lagt ut noen blinkskudd.

Blogges mer senere – håper dere får en fantastisk fredag, allemannalle. 

Flere
Artikler