Treningsuka som gikk – uke 49

Inneholder reklame for egen bok

Søndag

40 min rolig jogg med lydbok på øret?

Mandag

Spilte inn #piasgym2, og hadde dermed første gjennomkjøring. Tiden ble 24.08 som dere vet?

Tirsdag

Hviledag – reisedag til Sveits✈️

Onsdag

Morgenøkt i Sveits, der jeg fikk kjørt igjennom #piasgym2 igjen, denne gangen med 14 kg’s hantler, ettersom hotellet ikke hadde 12’ere. Tiden min ble 23.00 – digg!

Torsdag

Ny morgenøkt, og denne gangen var det @pmacfitness som satte den opp (visstnok celeb-trener i London, der han bor). Jeg forventa meg noe jålete greier, men i praksis var det klassisk sirkeltrening, som vi rundet av med tre mageøvelser, tre ganger. Det var øvelsene jeg la ut på Instagram, som var..

10 toe touches

10 beinsenk (hold korsryggen i kontakt med underlaget hele veien. Om det ikke går, ha knærne i 90 grader, da blir det enklere).

10 reps (1 rep er en dip på hver side) planke med dip til siden.

Etter det var det en yogaøkt, som var null fysisk anstrengende, så jeg tok meg en løpe- og gåtur for å blåse ut litt før vi satte oss på flyet. Det var deilig?

Fredag

WOD på CrossFit Fønix, der vi etter oppvarming gjorde dette;  

Jeg skulle egentlig trene hjemme, men så passet økten meg så bra at jeg tok turen likevel. Den ser lettere ut enn den er, men samtidig kommer man seg fint igjennom det – jevnt og trutt arbeid gjennom hele – kunne nesten vært en #piasgym-økt, dette ?

Første bolk brukte jeg 09.32 min på. Deretter hvilte jeg 3 min, frem til 12.32, og andre bolken avsluttet jeg på 20.26 ?? Herlig start på helgen!

Lørdag

I dag blir det nok en økt i treningsrommet, klassisk fullkropp styrke er det som frister.

God lørdag, fine folk❤️

#egenreklame – trykk på bildet under for å kjøpe boken min ? Bestiller du innen 13. desember får du den før jul?

 

Flere
Artikler