Treningsuka som gikk – uke 5 og spørsmål om vloggens fremtid

Søndag

Hviledag.

Mandag

Trente styrke hjemme.

Økt 4

A1) Squat cleans 10 reps x 3

A2) Pull ups max reps x 3

B1) Knebøy max reps på 1 min x 4 med 40 kg på stanga.

C1) Leg curl med catslides 20 reps x 3

C2) Push ups max reps x 3

C3) X-Walk med strikk 20 reps x 3

Tirsdag

Styrke hjemme på morgenen, og en innspilling med Pia på prøve på kvelden, som absolutt ble en treningsøkt.

Styrkeøkten gikk som følger..

A1) Sumo markløft 8-10 reps x 4

A2) Benkpress 8-10 reps x 4

B1) Enarms roing 10-12 reps x 3

B2) Utfall bak fra step 10 reps x 3

C1) Pull ups med benk 10-12 reps x 3

C2) Mageøvelse med vektskive 15 reps x 3.

50 min intensiv boksetrening på kvelden.. more to come?

Onsdag

2 mil på ski.

Torsdag

Hviledag.

Fredag

Hviledag.

Lørdag 

Hviledag.

Jeg vurderte faktisk å ta en lett treningsøkt i dag tidlig, og startet dagen med å hoppe i treningstøyet og gå på mølla. Men jo mer jeg tenkte på det, jo mer stressa ble jeg for å ødelegge noe før morgendagen – så jeg droppet det, hehe. Det hadde sikkert ikke gjort noe fra eller til, jeg hadde jo klart å holde igjen, men en økt fra eller til i mitt lange treningsliv har nada niks å si, og dermed var det safere å droppe det. Så dagens trim fikk bli måking isteden?

Ønsk meg lykke til i morgen da dere! Jeg er positiv, og begynner faktisk å glede meg litt – det er meldt strålende vær, og ettersom målet mitt er intet annet enn å gjennomføre, samt ha det bra på veien, innser jeg mer og mer at dette ikke er noe å grue seg til – tvert imot. Så får vi bare håpe at jeg klarer å beholde den samme roa i morgen? Jeg lager en vlogg rundt hele greia, så den får dere se til uken.

Apropo vlogg, så lurte jeg på hvilken dag dere foretrekker at denne kommer, nå som Pia på prøve kommer på søndager.

Jeg har tenkt onsdag, som en liten godbit på lillelørdag, hehe. Hva syns dere? Veldig åpen for innspill. Har også vurdert å slutte å vlogge fast, men heller lage noe når jeg typ.. skal noe spesielt. Men da er faren stor for at vloggingen fader helt ut, og det vil jeg jo ikke. SÅ, jeg trengr hjelp til å finne en dag.

Og husk, i morgen kommer Pia på prøve. Den er gjort klar på YouTube, så fra og med i morgen (gry)tidlig er den live – spent på å høre hva dere syns? Denne gangen tester jeg en «tømmeøkt» med fitnessutøver Sigvar Garfors. Hehe.

Episoden er altså live her inne i morgen og på YouTube fra grytidlig i morgen. Husk å gi den en kommentar om du har innspill, abonner på kanalen, tommel opp og hele den greia der – sammen skal vi klare å gjøre YouTube-norge mer sporty, hehe – men jeg trenger din hjelp!

Nå blir det havregrøt til lunsj, og paste til kvelds – Hauern skirenn, her kommer jeg!

… og for spesielt interesserte, her er løypeprofilen, hehe.

Vordende fartsmonster på ski, jeg bare nevner`e.

God lørdag ?

Flere
Artikler