Ny episode av Pia på prøve! Jeg tester «tømmeøkt» med fitnessutøver

Hei dere,

Klokken er 06.50, og jeg kan ikke huske at jeg noensinne har vært så tidlig oppe på en søndag – må ha vært ved fjorårets skirenn det, hehe.

Anyhow, før jeg stikker ville jeg bare poppe innom og si ifra at Pia på prøve er live – er jo søndag? Denne uka tester jeg en tømmeøkt med fitnessutøver Sigvar Garfors. Dette var i perioden han stilte, og hvis du ikke får det med deg i videoen; han er skinny som baaare det, hehe. Med masse muskler.

Jeg digger denne episoden, og det var skikkelig moro å få snakke litt mer med Sigvar om hvorfor han gjør det han gjør. I etterkant når jeg ser episoden kunne jeg ønske vi fikk frem i eeenda større grad hvor sjukt seig den treningen var, spesielt på slutten. Sykkelen var helt døden for beina, og jeg var støl i en uke etterpå. Den armdingsen jeg er på var også ganske ille, men på en annen måte – det var akkurat som om jeg ikke klarte å få den opp i nok hastighet til å bli most i armene, om du skjønner?

Anyhow, du kan jo se selv, hehe. 

Som alltid blir vi så glade om du tar deg tid til å trykke abonner på kanalen min, gi videoen en tommel opp, samt legge igjen en kommentar om du liker det du ser. For hver episode som går finner både vi og jeg mer formen på hvordan vi ønsker at serien skal være, og vi blir enda klokere etter feedback fra dere. Så keep it coming!

Anyhoow, nå er det tid for renn. Fy søren, så happy jeg skal være når dette er over ass.. wish me luck?

Flere
Artikler