Treningsuka som gikk – uke 7

Mandag

En fullkroppsøkt med styrketrening. Økten gikk som følger…

A) Knebøy 4-6 reps x 4

B1) Nøytrale chins med vekt 4-6 reps x 5

B2) Hip thrust med to minibands, 10-12 reps x 3

C1) Skulderpress med stang, 6-8 reps x 5

C2) Liggende kamskjell med strikk, cirka 20 reps, og deretter liggende sidehev med beinet x 3

Småkleint supersett det siste der, men det gir så god kontakt med setemuskulaturen, haha. 

Tirsdag

Hviledag, bortsett fra sprinter fra det ene møtet til det andre, haha.

Onsdag

Nok en styrketreningsøkt på morgenkvisten, for hverdagsmoroa satte i gang. Jeg startet med en god del tunge markløft, før jeg forsatte med øvelser som benkpress (evigheter siden sist), utfall bakover fra kasse, roing, rygghev og litt annet lystbetont snadder. Super måte å kickstarte dagen på!

Torsdag 

Ooog nok en styrketreningsøkt på morgenkvisten – når jeg sitter her og skriver merker jeg jo at denne treningsuka har vært noe kjedelig, hehe. Kanskje fordi jeg vet at den kommende uka blir aaaalt annet enn kjedelig? Jeg mener.. denne timeplanen er jo mildt sagt variert, hehe.

15284154_10157864215635013_8253901739247716767_n

Fredag

Asså.. flytting. Hadde ikke sjangs til noe treningsøkt denne dagen, og det var i grunn helt greit.

Lørdag

Reisedag! Totalt var jeg på reisefot i drøye 20 timer, og satt langt mer enn halvparten av de. Du kan trygt si det blir godt å bevege litt på skrotten i dag.

Søndag

Bootcamp med Lotte Oxholm og Pernille Kaldhussæter var på agendaen i dag, og herre jemini, det var så digg!

girl

Jeg kjente jeg hadde masse overskudd, noe som ikke alltid er tilfellet hjemme, og det bare,, var så digg! Jeg prøvde å filme hele økta, så om jeg fikser redigeringa skal dere få se hele moroa – det er litt av en opplevelse ass, å få lov til å trimme rett foran Burj Khalifa her i Dubai, den høyeste bygningen i verden (FYI, hehe). I tillegg har jeg fått jobbet litt, lagt en god plan for uka.. nei, nå har jeg en skikkelig digg følelse i kroppen!

Og med det er det på tide å pakke bort pc´en – Cheesecake Factory med gjengen venter. Håper dere nyter søndagen deres 🙂 

Flere
Artikler