Treningsuka som gikk – uke 3

 

Dette har vært en super treningsuke om jeg får si det selv, til tross for mye å gjøre på jobb og ellers.

Huset vårt begynner å ta form, og i den forbindelse er det mange greier som skal på plass – sofa, seng, nattbord, lamper, spisebord.. et luksusproblem, men allikevel noe som opptar litt mental kapasitet – vil jo ha det så fint som mulig? Gleder meg uansett til å vise frem resultatet, som mest sannsynlig er i begynnelsen av februar.

Anyhoow – treningsuka har vært knall, selvfølgelig i tråd med ShapeUp Kickstart.

Mandag

Hviledag.

Tirsdag

ShapeUp Kickstart, styrkeøkt 1. Jeg økte i alle øvelsene, helt i tråd med planen, så jeg var strålende fornøyd. Og heldigvis blir strake markløft med beinet på benk bedre for hver økt som går, hehe?

Onsdag

ShapeUp Kickstart, kondisøkt 2. Dette er jo egentlig en hjemmeøkt, men denne gangen gjennomførte jeg mellom to møter. Det ble tre runder med Tabata, og deretter noen runder med gående utfall, chins med kroppsvekt, kjernetrening og lette enarms skulderpress. Nydelig!

huji

Torsdag

Dagens økt ble gjennomført på kveldstid, etter både jobb og kunder, så jeg var ganske fornøyd med meg selv, haha. 30/30-intervaller x 10, med 4% stigning. Deretter kjernetrening i kombinasjon med litt høyrep rumpetrening?

Fredag

Slang meg med på en Crosstraining-time på 60 minutter, og var ferdigtrent til klokken 16 på en fredags ettermiddag. Superdigg. Etter det bar det rett på IKEA, møbelshopping og pizza – superdigg, det å, hehe.

Lørdag

Møbelshoppingen fortsatte, og selv om jeg hadde vondt i vilja ble det ShapeUp Kickstart styrkeøkt 2 rett før stengetid på senteret. kikk dddwww

Søndag 

… jeg fikk riktignok ikke gjort alle øvelsene, så i dag har jeg planer om å fullføre, og sette alt sammen til en superøkt sammen med mannen. Kvalitetstid kalles det, hehe.

I tillegg blir det selvfølgelig litt restitusjon og stretching på stuegulvet, sammen med alle dere! Bli mer på Facebook Live-trening i dag klokken 12?

Facebook-siden min finner du her. 

GOD SØNDAG!?

Flere
Artikler