Treningsuka som gikk – uke 32

Hei babes, og god lørdag!

Er fortsatt i Kragerø og nyter dagene, vi har hatt endel besøk, i tillegg til at vi bor oss til i ny hytte, nyter feriero, mini og, ja.. har ferie, rett og slett, hehe. Noe trening blir det riktignok alltids tid til – er jo en viktig og lystbetont del av enhver ferie spør du meg, eller hverdagen, for den saks skyld. Jeg har enda ikke fått følelsen av at jeg gleder meg til å komme hjem til «vanlig» trening, da jeg foreløpig storkoser meg med ferietrim. Eneste jeg savner her nede er muligheten til å gjøre chins og pull ups, men kjenner jeg meg selv rett kommer jeg til å gjøre noe med den saken ganske snart.. hehe.

SØNDAG

Treningsfri

MANDAG

Treningsfri

TIRSDAG

6 runder av..

6 bjørnepushups 

6+6 utfall frem 

6 walkouts + plankehopp 

6 knebøy 

6 burpees 

6+6 ettbeins hoftehev 

2 min pause 

  1. Maks reps x 3 enarms brystpress i hollow-posisjon @16 kg, venstre + høyre 8, 8, 8
  2. Maks reps x 3 smal splittbøy @16 kg venstre + høyre 15, 15, 15

Deretter 45/15 x 3, 1 min pause mellom hver runde med følgende øvelser; 

-Deadlift high pull

-Enarms roing med hopp ut venstre -Enarms roing med hopp ut høyre 

-Swing

-Enarms clean and jerk 

ONSDAG

4×4-intervaller 

TORSDAG 

Livetrening med Sterk uten utstyr-gjengen. Så godt å være igang igjen! 

FREDAG 

A1) Pistol squat 12, 12, 12

A2) Enarms roing med albue ut 15, 15, 15

B1) Bulgarske splittbøy 1 1/4 10, 10, 10

B2) Enarms nedtrekk med strikk 15, 15, 15

C1) Ettbeins strakmark myoreps 15+7×5 på hvert bein

C2) Crush hold roing myoreps 12+6×6

C3) situps + press 8, 8, 8

C4) Sidegange med strikk 20+20 skritt x 3

LØRDAG

I dag står det mellom en løpetur, noe Kettlebell-greier eller en økt med gjengen vi har på besøk.. time will tell <3 

Flere
Artikler