Nærmer seg slutten

Inneholder reklame for egen bok

Surrealistisk at jeg i skrivende stund sitter i den nye hytta mi. Haha. Har sanka så mange voksenpoeng i det siste atte hjælp.

Anyhow – jeg tenkte at jeg mekker en vlogg der jeg viser dere litt fra hytta, samt litt fra ferien osv – stay tuned ? I går overtok vi ihvertfall, og det var stor stas, sjampis og greier.


Heldigvis er det ikke ferielivet som nærmer seg slutten – vi har enda en uke igjen, og deretter går jeg inn i gradert perm igjen.

Det vil si noe jobb, men mest heng med mini – skal ikke se bort ifra at noen av de kommende ukene blir tilbrakt på hytta, men jeg måå riktignok hjem til mandag fordiii.. jeg skal signere bøker?

Det er nemlig forhåndssalget av boken min som nærmer seg slutten. Alle som bestiller utgaver nå blir signert av meg – deretter er det vanlig boksalg som gjelder. Så hvis du vet at du vil ha boken, enten til deg selv eller en venn, kjør på nå, så får du det lille ekstra med ei litta signatur ?

Du kjøper den her.

Nå skal jeg bruke litt tid på å finne ut hva jeg har lyst til å trene, og så skal jeg.. trene, hehe.

Jeg jogget jo en del i forrige uke, ref gårsdagens innlegg, så har vært litt most i kroppen siden. To hviledager har gjort godt, så nå blir det sikkert godt å bevege seg litt igjen.

Hvordan er det med dere nå egentlig – fortsatt ferie, eller er dere tilbake til hverdagen? Gøy å høre hvilken modus dere er i ?

Flere
Artikler