Trilling, trening og trivsel

Hello, og god mandag!

Klokken er 23.31, og jeg ser mitt snitt til å blogge litt nå som mini sover. Jeg burde jo virkelig ha sovet selv også, men fristet like mye å sysle litt med egne saker, som å blogge til dere, så da ble det det? I dag startet dagen med nydelig frokost, tre egg og en banan mikset sammen, toppet med kanel og et par riskaker. Skulle egentlig lage pannekaker, men merket fort at tiden ikke strakk til, da mini skulle ha mat. #storyofmylife om dagen ? Deretter bar det ut på trilletur, hvor jeg fikk selskap av pappa og familiehunden Ica ?

Postet akkurat et blogginnlegg med treningsuka som gikk under her, glemte det på lørdag, sånn hvis du er litt eekstra interessert?

Jeg prøver å etablere litt rutiner om dagen, som innebærer å stå opp mellom 08 og 09, stell, amming, frokost og kos til rundt 11, og deretter trilletur fra 11-ish til 12, 13. Deretter går dagen som den går, jeg er fornøyd så lenge jeg får til det overnevnte, hehe.

Så glad for at Sylvester sover i vogna, så vi kan gå turer hver dag. I tillegg er jeg godt i gang med treningen igjen, og får til 3-4 økter i kjelleren eller stua i uken. Slik ting er nå er jeg veldig fornøyd med det!

Kroppen begynner å kjennes ut som før.

Nå trener jeg med lettere vekter og høyere reps enn før, og kommer nok til å fortsette med det en stund. Både for å ta hensyn til kroppen, men også fordi det er mentalt tyngre å motivere seg til en tung styrkeøkt, fremfor lettere sirkeltrening – som er meeeer enn tungt nok, misforstå meg rett, men på en enklere måte. If that makes sense ?

Anyhuuw – nå måå jeg sove, ville bare sjekke innom. Håper du har hatt en god start på uka ?

Flere
Artikler