En trist avskjed med halve Treningspodden og update på livet uten postkasse

Inneholder reklame ism. e-Boks – postkasse på internett

Utrolig godt å være hjemme, selv om gjennomføringen av ShapeUp Convention i Trondheim gikk over all forventning. SÅ mye bra folk, og det hele fikk meg til å glede meg enda mer til Bergen, som skjer til helgen. Men ah, det var trist å se adjø til Silje, som på mandag, altså i morgen, setter snuta ut i den store verden og blir borte i hele 9(!!) måneder. Dere som kjenner oss vet jo at vi skal podde videre som vanlig, men det blir allikevel megarart..

Kommer til å savne henne så mye?

Huff, nok triste greier, og over til en update og en oppfordring til deg som leser bloggen min akkurat nå.

For jo, for en stund siden skrev jeg om e-Boks, som i korte trekk er en postkasse på internett. Jeg fikk virkelig ånden over meg når jeg testet ut denne tjenesten, og etter å ha skrevet innlegget mekket jeg min egen «nei takk til reklame»-lapp og slang den opp på postkassa asap zulu.

For hva skal man egentlig med papirpost, når absolutt alt kan foregå digitalt? 

Nå som jeg har brukt e-Boks tjenesten en stund har jeg merket meg noen fordeler, som gjør at jeg vil fortsette å bruke den? 

Jeg liker at det er gratis, annonsefritt og miljøvennlig, og at jeg selv kan styre hva jeg skal ha av post – den «nei takk til reklame»-lappen funker ikke alltid så bra. Det er digg å kunne lese posten min hvor som helst, og at jeg kan se hele «postkorrespondansen» (akkurat som i mailboksen).

Så ja.. alle burde ha postkasse på nett syns nå jeg, og jobbe for at andre skal få det også. Jeg kan se for meg at tjenesten blir stadig enklere og bedre å bruke etterhvert som flere får det som en vane å ha en digital postkasse. Når man signer opp som medlem kan man i tillegg velge en innsamling man ønsker, slik at e-Boks donerer 50 kroner til den innsamlingen du velger. Jeg prøver å samle inn penger til Bedriftsidretten i Buskerud – jeg vil hjelpe de til å fortsette å tilby aktivitetstilbud, trening og inspirasjon til ulike bedrifter i området her vi bor, slik at de (og vi) kan fortsette å gjøre aktivitet til en naturlig del av en hvilken som helst arbeidshverdag?

Nok et tiltak vi alle enkelt kan gjøre for å bidra til et hakket mer miljøvennlig samfunn? TRYKK HER får å lage din egen, digitale postkasse

Men jo, nå er det på tide å komme i gang med søndagskvelden. Etter noen gode timer i senga, med både smågodt og annet digg, skal jeg nå pakke ut diverse bagger, fra både Frankrike og Trondheim, og deretter lage taco til meg og mannen. De siste ukene har kostholdet mitt vært heelt på bærtur, og nå den siste uka gikk også treningen hadunas på grunn av sykdom..

Derfor skal jeg spise fra meg og kooose meg til i morgen, slik at jeg er proppfull av lyst til å spise smart hele den kommende uka – I like!? 

Blogges i morgen, fintfolk?

Flere
Artikler