VLOGG #36 – 7 Rumpeøvelser, bryllup i Frankrike og #smallactsoflove

Ukas vlogg inneholder reklame ism. Love Beauty And Planet

Ny søndag, ny vlogg – yeey! Klapp på skulderen til meg, som nok en gang har vloggen klar fra tidlig på morgenen. Det liker jeg! I ukas får dere blant annet bli med på bryllup i Frankrike, og som dere ser ble det en litt annen kjole enn de jeg foreslo i forrige ukes vlogg – jeg vet ikke, jeg bare var i Oslo, hadde en time til overs, og fikk så lyst på en kjole som jeg var dritsikker på, skjønner dere? Så da ble det denne – loved it.

Videre får dere et innblikk i STERK Bein og rumpetimen min, og forhåpentligvis er det noe her dere kan bruke i deres egen trening. Seelvfølgelig hjertelig velkomne på timene i Drammen – mer info finner dere her.

Gi gjerne videoen en tommel opp, og trykk abonner om du ikke allerede har gjort det. Håper du har hatt en strålende fin helg, og at denne vloggen kan bidra til å gi deg inspo til en ny og sporty uke.

God søndag?

Og forresten, om du ikke fikk den med deg – her er forrige ukes vlogg?

Flere
Artikler