Treningsuka som gikk og ShapeUp Convention i Trondheim

Hei, fininger. 

Denne treningsuka er ikke stort å skryte av – jeg kom hjem fra Frankrike på mandag, og stakk på trening på tirsdag. Merket allerede da at noe var funky, og gav kroppen tid til å hvile. Forkjølelsen slo til for fullt på torsdag og fredag, og dermed har det blitt treningsfri, med unntak av ting jeg gjør i lys av jobben min.. såå..

Søndag

Hviledag.

Mandag

A1) Frontbøy 6-8 reps x 4

A2) Chins 8 reps x 4

B1) Strake markløft 15 reps x 3

B2) Renegade row 8-10 reps x 3

C1) Landmines 20 reps x 3

C2) Hengende beinhev 8 reps x 3

C3) Hip thrust fra step 12 reps x 3

Tirsdag

Hviledag.

Onsdag

SOMA MOVE med onsdagsgjengen min, men utover det, ingen trening.

Torsdag

Litt løping og mobilitetstrening på Reebok-event.

Fredag

Hviledag.

Lørdag

Hviledag.

.. men jeg har vært så heldig å få trene mange andre fine jenter, på ShapeUp Convention her i Trondheim. Ikke minst har jeg fått holde hele tre foredrag for tre ulike grupper, så man kan trygt si at treningsgleden har stilt sterkt denne helgen, selv om jeg ikke får trent selv.

Det har vært en sabla bra dag, og takket være paracet og nesespray på begynnelsen av dagen, samt jevn strøm av c-vitamin, har jeg klart meg superdupert fra start til slutt. Nå er jeg tilbake på hotellrommet, og kjenner at det skal bli godt med middag, etterfulgt av en goood natts søvn – i morgen skal jeg være heeelt frisk?

Husk å sjekke innom i morgen for en ny vlogg, dere – god lørdag?

Flere
Artikler