The show must go on

Jobben og arbeidshverdagen min er virkelig en fryd 99,9% av tiden, og jeg elsker den friheten det er å kunne styre tiden sin akkurat som man vil.

Vel, nesten ihvertfall.

De siste dagene har jeg brygget på en hissig forkjølelse, som selvfølgelig slo ut i full blomst etter gårsdagens treningsøkt på Reebok-event (at jeg aldri lærer). Der man med en annen type jobb eller hverdag kanskje kunne ha «called in sick», er det ikke snakk om noe sånt når man driver for seg selv – hvis timeplanen er booket opp, da er den booket opp.

Der samme gjelder deadlines, som i dag gjorde at jeg måtte gå med pc’en foran meg som dette i stort sett hele dag, for å få klippet ferdig og sendt avgårde det jeg skulle??

For ja – forkjølelse eller ei, i dag tok jeg på meg mitt beste gameface idet klokka ringte 06.00 i dag, og jeg sto klar til å ta imot PT-kunder fra 07.30. Videre måtte jeg gjøre unna litt filming, før jeg løp hjem, pakket en bag og satte snuta mot Flytoget – ShapeUp Convention i Trondheim står for tur i helgen ?

Etter en omvisning på 3T Rosten, der Convention skal være i morgen, kastet jeg i meg middag, piller og nesespray, og satser alt jeg har på at formen er tipp topp i morgen. Jeg vet at jeg klarer å levere uansett, men det er diggere å holde to treningstimer og tre foredrag med en hostefri hals og snørrfri nese? Forkjølelse eller ei, Convention skal det bli, og fordi jeg ikke er i nærheten av å få trent selv skal jeg ihvertfall sørge for å gi trondheimsjentene en real treningsopplevelse! ?

God fredag ?

Flere
Artikler