En typisk dag i et herlig hverdagsliv

Mai-måned startet med et velkomment brak i dag, og jeg kjente det var supersmud å ønske uka velkommen med en frisk kropp, strålende solskinn og ok+ med stølhet i rumpe og lår. I like! Idyllen sto i fare for å ødelegges i det jeg oppdaget at det var tomt for kaffe, men verdens beste mann bilet til butikken og kjøpte  så fort vi oppdaget krisen❤️

Etter ei litta kopp kaffe og en god frokost starte reisen til kontoret, der jeg fikk slengt inn 30 minutters gåtur som en del av reiseruta. Fantastisk! Dagen hadde altså allerede vist seg fra sin beste side idet jeg dumpet ned på kontorstolen i 09-draget. Hverdagen ass❤️

Jeg skal spare dere for detaljene, men resten av dagen på kontoret gikk med til møter og andre hyggeligheter. Avsluttet dagen med to fantastiske kunder på RAW Trening, før jeg var hjemme igjen i 19-tiden. Etter en yoghurt og en banen bar det ut på tur, og jeg endte opp med en 25 minutters løpetur, etterfulgt av en AMRAP og en 15 minutters kjernevariant i hagen. Deretter var middag og PH på g, før jeg landet i senga for eksakt 10 minutter siden.

Sånn går no’ dagan? Når jeg tenker meg om er dette en ganske så typisk dag i livet mitt, så da fikk dere jammen meg et innblikk i det å (som om det ikke var nok av det på Insta og snappen fra før, hehe).

Blogges i morgen babes ?

Flere
Artikler