Dette er en typisk dag på yogareise i Thailand

 

Reklame ism. VING Treningsreiser

Vi er midtveis i vår yogatur, og det er på tide å ta en fot i bakken, samt ta dere igjennom en typisk dag på denne reisen. Jeg er jo på en del treningsreiser, både i regi av meg selv, men nå også andre. De siste årene er det VING jeg har jobbet tettest med, og kommer nok ikke til å slutte med det med det første. De er profesjonelle til fingerspissene når det kommer til denne type rigg, og når man i tillegg har dyktige og godt forberedte trenere, ja, så går alt på skinner. Det er en drøm å være både deltaker og instruktør (I would know, for jeg er titt og ofte begge deler, hehe), og jeg kan på det varmeste anbefale treningsreiser med VING til deg som kjenner det rykke litt i den sporty reisefoten.

Der har du en full oversikt over deres «treningsreisemeny 2018», hehe. Merk deg spesielt min og Maren sin tur i april, som hvert øyeblikk er full. Den kan du lese mer om her, og vit at vi også kjører en ny tur på høsthalvåret – den kan du lese mer om her.

Men jo, mange har spurt meg hvordan en typisk dag her nede ser ut. Det skal jeg svare på! Generelt sett har man et stødig program, men samtidig god tid til å slappe av og gjøre det man ønsker. I går fikk jeg til og med lest i en bok – en vanlig, skjønnlitterær bok, som ikke har noe med fag å gjøre.

Det var fint, det. 

Selv om hver dag her nede er ulik, så blir det gjerne noe slikt som dette her.. 

Kl. 08-09: Vi har som regel morgentrening i dette tidsrommet, som hittil har variert mellom morgenyoga og SOMA MOVE. I dag var det unntakstilstander, da yoga i soloppgangen sto på agendaen. Vanligvis får vi altså sove til rett før 08, noe som gjør det enkelt å få inn 8, 9 timer med kvalitetssøvn. Love it.

Kl. 09-10: Best time of the day – hotellfrokost! Maten her er veldig bra, og det blir omelett, bacon, grønnsaker, brød, yoghurt og frukt hver eneste dag. I tillegg har de seriøst verdens beste kaffe, som har minnet meg på at jeg må få kjøpt meg en skikkelig kaffemaskin hjemme – en sånn som maler bønner og sånn.

Kl. 10-14: Her gjør man akkurat som man vil, og jeg har pleid å svare kjapt på litt mail osv rett etter frokost, før jeg beveger meg ut i sola. Solfaktor 30 er et must, og selv da vil jeg ikke ligge lenger enn 30 minutter, toppen – da er det rett i skyggen, hehe. Har gjerne rundet av solingsen med en gåtur på stranda med musikk i ørene – jeg blir så inspirert når jeg går på nye steder som dette atte hjælp. Hjernen min eksploderer.

Kl. 14-16: De fleste rusler til restauranten på hotellet og får seg noe lunsj i dette tidsrommet. Jeg syns det er deilig at man ikke trenger å avtale noe, man bare treffes. Vi har jo den samme timeplanen, alle mann (kvinner). Etter lunsj er det tilbake på rommet for å skifte, for å være klar til opplegg fra klokken fire.

Kl. 16-18.30: Foredrag + trening, der begge deler varierer fra dag til dag. Jeg trodde alt på denne turen var yoga, men det er lagt inn to styrkeøkter ila. uken også – I like!

Looking fresh etter en time med styrketrening i ettermiddagssola. Ellen Solhaug, til venstre, hadde timen, og den var helt rå. Enkelt, effektivt, justerbart etter eget nivå – akkurat sånn jeg liker det!

Kl. 20-22: Middagstid! Her har vi gjort litt forskjellig – spist på hotellet, tatt taxi til byen, ruslet langs stranda.. whatever floats your boat?

And there you have it!

Fyr løs med spørsmål om du skulle ha noen, så skal jeg svare etter beste evne, eventuelt videresende til trening@ving.no – det er nemlig de som svarer på alt jeg ikke kan svare på, hehe. Nå er det på tide å legge seg litt ut på solsenga og ta det kuli noen timer, før jeg har et mål om å legge ned noen fornuftige arbeidstimer ila. ettermiddagen. Norge våkner om noen timer, og det samme gjør mailboksen..? Jeg snapper forresten hele uken på VING sin Snapchatkonto – søk på vingreiser, så kommer den opp. Vi blogges i morgen, dere.

Håper dere har det bra der hjemme i vinterfine Norge ?

Flere
Artikler