VLOGG #18 – Kickstarten 2018 som ikke gikk helt som planlagt..

Det er nok en gang tid for vlogg, og hvis dere så dette innlegget forrige søndag, så vet dere at det var noe ugler i mosen den uka der.. mer om det i dagens vlogg. En liten del av meg var sånn.. kanskje jeg bare burde lage en ny, annen vlogg, om noe helt annet, men søren heller – that´s not who I am! Haha. Jeg er sikker på at det er flere av dere som opplevde en litt kaotisk start på 2018? Livet skjer!

Nå skal jeg løpe avgårde ettermiddagsøkt her i Thailand, først foredrag, så yogaøkt. Føler vi alle har kommet litt inn i rutinen her nede nå, trening – frokost – sole, lese, jobbe litt, sole – foredrag – trening – middag – sove. Sånn går no´dagan, hehe. Neste ukes vlogg blir naturlig nok om uken her nede, og planen min er å gi meg selv og dere svaret på om hvorvidt jeg falt for yoga denne uken eller ikke, og isåfall hvorfor, eller hvorfor ikke. Som nevnt i går, fyr løs om dere har spørsmål, så skal jeg bake det inn.

Og du.. takk for at du følger med meg her inne – jeg håper du finner masse motivasjon, inspirasjon og glede i noe eller mye av det jeg deler, og at det kan bidra til å vise deg at hvis jeg kan, så kan søren meg du også! God søndag, fine du?

Flere
Artikler