Treningsuka som gikk – uke 2 og yogablogg fra Thailand

Reisen som omtales er ism. VING – #reklame

Søndag

Hviledag.

Mandag

A1) Knebøy 8-12 repetisjoner x 3

A2) Pull ups 5 reps x 4

B1) Sittende roing 6-8 reps x 3

B2) Pushups med vekt 10 reps x 3

C1) Skulderpress med stang 5 reps x 3

C2) Mageøvelse med medisinball 12 reps x 3

D1) Omvendt flyes i kabel 15 reps x 3

D2) Kickback i kabel myoreps 25+5×5

D3) Tricepsekstensjon over hodet 15 reps x 3

Tirsdag

Hviledag, om du ser bort ifra en lett yogaøkt med Bertine Zetlits på et presseevent. Den får dere se mer av i morgendagens vlogg ?

Onsdag

Hviledag.

Torsdag

Hviledag.

Fredag

Workshop i yoga, samt en yogaøkt.. flyt.. sak, hehe. Ble sånn fin sliten i kroppen, det var deilig etter en lang (!!) flytur.

Lørdag

Dagen i dag startet med det jentene kaller morgenyoga, som var en rekke ulike posisjoner som bidro til å vekke kroppen etter en lang natt. Vi holdt blant annet ulike posisjoner en liten stund, som gjorde at man virkelig fikk jobbet godt med muskulaturen også. På ettermiddagen hadde vi en styrkeøkt med egen kroppsvekt, der vi kjørte ulike øvelser i sirkel, først 2 runder ala. 1 min på hver øvelse, og en siste runde med 40 sek på hver øvelse – fantatisk! Som dere ser har det ikke vært den villeste treningsuka, og dere skjønner nok hvorfor når dere ser morgendagens vlogg? Men nå er jeg back on track igjen, og dagens denne turen kjennes helt riktig ut for å få i gang kroppen.

Begynner å skjønne litt mer av yogaen gjør jeg å, og det er deilig. Her er litt bilder fra denne fiiiine dagen… 

 

I morgen venter SOMA MOVE (som jeg har skrevet mer om i dette innlegget) klokken 08-09, før det blir frokost og soling. Deretter er det et foredrag i mindfulness, før vi skal avslutte dagen med 90 minutters yoga med Ellen, en av de to instruktørene – hører rykter om at den blir tøff, og vet du – det ser jeg frem til. Gleder meg til å kjenne tøff yoga på kroppen!

Er det noe dere lurer på forresten, rundt reisen jeg er på, eller yoga som treningsform? Jeg angriper jo dette fra et «rookie-perspektiv», så ingen spørsmål er dumme nok. Fyr løs, så skal jeg spørre de flinke jentene vi har med oss på tur hvis det trengs, eller så svarer jeg selv, ut ifra min egen erfaring hittil.

Men nå må jeg sove, klokken er 23.30 her borte, seks timer foran Norge. Hører rykter om fantastisk snøvær og skiforhold hjemme i Norge, så dere har det vel ikke så verst dere heller??

Flere
Artikler