Er det feil å trene på flyet?

Turen som omtales er i samarbeid med VING – #reklame

Reisen fra Oslo til Phuket tar 11 timer – og hvis du plusser på de to timene vi var forsinket, samt den halvtimen vi ventet i lufta på å få kunne lande, så blir det en god del stillesitting. Og vet du – da syns jeg det er på plass, nesten et must, å gjøre det man kan for å bevege kroppen litt når man kan. Smøre den litt. Det gjorde jeg på flyet i dag, og saki, så mange rare blikk jeg fikk. Kun litt lett strekk, bøy og tøy, og vips, så trodde folk jeg var riv, ruskende, gal, haha. Spør du meg burde det være et must for alle skrotter å være flinke til å ta seg en trall innimellom all stillesittingen, fly eller ei. Jeg sto i det jeg, og fikk unna en fin halvtime med litt bevegelse – eller altså.. stretching, en knebøy her og der, du skjønner – flyegnede ting, hehe.

Men i dag har vi altså ankommet Thailand, og fy søren, så deilig det er her. 30 varmegrader, nydelig sted, frodig, varmt vann – det er virkelig helt fantastisk. Jeg måtte klype meg i armen når jeg så hotellrommet mitt, som er en liten leilighet i seg selv.

Flere bilder kommer – i dag har jeg rett og slett vært too tired to function, og fokusert på å være tilstede her (samt snappe på snappen til VING – VING Reiser). Etter en god lunsj og masse kaffe fikk jeg rommet mitt og jeg kunne hoppe i dusjen, før velkomstmøte og en to timers yogaworkshop/økt. Nydelig, og jeg føler vi fikk et fantastisk første møte med yoga – langt mer lavterskel enn hva jeg er vant til, som jeg umiddelbart merket at var det jeg trengte.

Mer om det senere, I promise – nå må jeg, etter to døgn uten søvn, få meg noen gode ti timer i loppekassa. Vi blogges i morgen 🙂 

Flere
Artikler