La oss snakke litt om #reklame og sånn

Reklame ism. VING?

I skrivende stund sitter jeg på Gardis, klar til å boarde flyet til Thailand. Nå venter en ukes yogareise på Khao Lak, rett utenfor Phuket, og jeg må ærlig si at jeg er griiisespent – må være sånn her det er å reise som deltaker på en av mine treningsreiser, hehe.

I feel ya sisters❤️

Men dere – litt info før avreise, og om det jeg kommer til å dele denne uken. 

Jeg veit ikke om det her er normalt å si noe om eller ei jeg ass, men jeg vil bare være så åpen og gjennomsiktig som mulig på det greiene her – turen jeg skal på er betalt av VING, og jeg får betalt for å lage innhold for de. Videre betaler de for noe innhold i mine kanaler, tre poster eller noe i den duren – men jeg vet jo allerede nå at jeg er stoka på å lage langt mer innhold enn det (vloggen er jo i drømmeland), og det kommer jeg til å gjøre. Så en heads up – selv om kanalene mine kommer til å være mye merket med #reklame denne uka, så vil jeg heller det enn at noen av dere skal være i tvil om at jeg er på en tur som VING betaler for meg, for å gjøre en jobb. Mitt hovedmission er uansett å teste ut yogalivet, én gang for alle, og se om det kan snakke til hjertet mitt. Også skal jeg få kjenne på kroppen hvordan det er å være deltakere på en treningsreise – det er det lenge siden jeg har gjort, det! ?

Vi lander i Thailand rundtk kl 05.30, thailandsk tid, og såvidt jeg vet ligger Thailand seks timer foran dere der hjemme i Norge. Så får vi litt tid til å slappe av (??), før det er en workshop i grunnteknikker, pust og posisjoner innen yoga. Etterfulgt av en «sunset flooooow», hehe. Så ja, vi blogges fra Thailand da dere – runder av med en #tbt til det bildet jeg kunne finne som er nærmest meg + yoga = sant, hehe.

Wish me luck, partypeople! Namaste?

P.S Jeg kommer til å ta over VING sin Snapchat hele uken, så følg gjerne Ving Reiser om du vil joine oss på tur??

 

 

Flere
Artikler