Ukens treningsøkter og en stor nyhet

… en stor nyhet, greie, for min del ihvertfall. Den kommer litt nedi her, hehe. Aller først en gjennomgang av sportyuka – selv om den dessverre ikke har vært så sporty, gitt mine sjuklingvibber fra onsdag til.. i dag.

Mandag: Denne mandagen var jo litt blå, som dere kanskje husker fra dette innlegget, hehe. Allikevel fikk jeg gjennomført en økt, tilpasset formen, som jeg også skriver i innlegget. Jeg senket ambisjonsnivået fra det som egentlig sto på treningsplanen, og gjennomførte 20, 15, 12, og 6 reps i knebøy, der jeg gradvis la på vekt. Vanligvis ville jeg fortsatt med 4 og 2 reps, men det var uaktuelt å trene så tungt denne dagen. Deretter avsluttet jeg økta med 20 kettlebellswings, 10 enarms roing med kettlebell, 20 butterfly situps og 20 knebøy med stang, to runder. Sa meg fornøyd med det jeg, ass.

Tirsdag: Hviledag.

Onsdag: Noe ufrivillig hviledag.. ish.. måtte jo droppe treningsøkten på Barrys på morgenkvisten. Kjipt, men samtidig var jeg flink til å lytte til kroppen. Sånn mellom deg og meg kan jeg innrømme at jeg allikevel dro på SATS på ettermiddagen og gjorde litt styrketrening, men kjente fort at det var best å vente. Uansett digg å bruke kroppen litt, og få bekreftet at.. det var best å vente, hehe. Learning by doing. barrys-2eii

Torsdag: Nok en hviledag, fortsatt med sjukdomstendenser.

Fredag: Nok en hviledag, fortsatt med sjukdomstendenser.

Lørdag: Nok en hviledag, fortsatt med sjukdomstendenser – skjønner dere eller?! Kan jeg ikke ihvertfall enten bli ordentlig syk, eller bli helt frisk? Makan, haha. Brukte dagen på å tråle i butikker sammen med mannen.

For.. jeg og mannen har nemlig kjøpt oss hus!!

Det var det jeg siktet til i dette innlegget, der jeg forteller at «jeg og mannen har gjort noe sjukt», hehe. Vel, vi har altså kjøpt oss verdens fineste rekkehus sammen. Et rekkehus som er alt annet enn ferdig. Det skal totalpusses opp, og ja.. vi er ikke akkurat rutinerte i oppussingens verden, hehe. Heldigvis går vi for den jålete metoden, setter bort alt, men dette var også planlagt fra starten av. Allikevel er det mange valg som skal tas, vurderinger som skal gjøres, og ja.. vi er igang! Ikke minst skal vi ta valgene selv, uten noe hjelp fra eksperter. Så her kan vinden blåse alle veier – spennende. Skal lage et eget innlegg om dette, tenker det er moro å ha dere med på reisen, vise litt før, etter-bilder osv. Eller hva syns du? Let me know, yo.

Stas!

hus huset

… så søndag da, dagen i dag: Det blir nok en hviledag fra trening, men ganske aktiv for det om. Jeg er i gang med å flytte fra min egen leilighet, og vi fortsetter den artige (…) prosessen i dag. Men kjenner meg opplagt nok til å bevege litt på meg i morgen, i form av en styrkeøkt mer eller mindre uten puls. Samtidig vet jeg at jeg pleier å være litt gåen etter fotoshoots, så vi får se hva det blir til – fokus på å ta med kruttet til morgendagens shoot! Det blir så gøy 🙂

Følg meg på snapchat Piapiapiapia om du vil være med på fotoshooten med ShapeUp. Nå har jeg akkurat drukket ferdig kaffekoppen og sitronvann (hver for seg altså), sett på SKAM og nytt snøværet fra soveromsvinduet.. på tide å gripe dagen, aller først i form av egg og bacon – NAM!

God søndag hjerter. 

P.S I morgen kommer den nye episoden av Treningspodden – jippiii!

 

 

Flere
Artikler