Ny episode av Treningspodden!

Treningspodden er sponset av Kari Traa og Den Lille Nøttefabrikken

Good mandag!

I dag er den nyeste episoden av Treningspodden ute, der vi snakker om, blant annet… 

  • Hva har vi gjort siden sist – jeg har fokusert på jobb, og har måttet kutte på fokus på trening. I tillegg vært småsjuk og tett i nesa, som jeg føler høres litt på episoden også – daua heelt av det når jeg hørte igjennom i helgen, haha. Sorry peeps, it will not happen again! Silje har vært på mindblowing yoga med Bertine Zetlitz, og TrenSammen med Lasse og Jørgine.

Sinnsykt kult å høre henne fortelle om disse to opplevelsene!

  • Tung styrketrening. Hva er egentlig tung styrketrening, og hvordan vi implementerer vi det i vår treningshverdag på best mulig måte? Er Body Pump styrketrening? Eller er det kanskje en utbredt misforståelse at alle saltimer med vekter gjør deg sterkere? Vi deler våre egne erfaringer, og denne epiosden kunne ikke passet oss bedre i grunn – vi jobber begge for å bli sterkere, i form av hvert vårt mål…

Silje skal nemlig klare fem pullups innen jul, som hun nevnte i forrige episode, og jeg letter på sløret og forteller om mitt knebøy-mål; 100 kilo innen jul, I´m coming for you!

  • Silje deler av egne treningsøkter med sin superPT, der han trener henne for å nettopp, bli sterkere. Jeg setter opp min egen trening, og deler litt av denne også.
  • Fire konkrete øvelsestips til hvordan du kan trene deg opp til å klare din første pullup.

cover_treningspodden

Vi oppsummerer episoden til en konkret oppskrift på hvordan du enkelt og greit kan trene for å bli sterkere. I tillegg slenger vi litt mattips inn på slutten der, og selvfølgelig litt annet krydder som ei kan forklares skriftlig – det må høres. I skrivende stund er jeg på vei til fotoshoot, hoppende glad av flere årsaker. 1), jeg skal på fotoshoot med ShapeUp (!!), og 2) jeg kjenner at kroppen er 90% frisk – hurra! Nå har jeg planer om å gi 100% denne dagen, både på covershoot og på gulvshopping med mannen i ettermiddag, også tenker jeg ukas første treningsøkt venter på meg i morgen. Woop!

Ha en fortreffelig mandag dere – it´s on like donkeykong!


Slik lytter du til podcast

lytt

Du finner også alle episodene på Treningspodden sin SoundCloud-konto HER.

 

Flere
Artikler