Så enkelt kan det gjøres

Unnskyldningen som sier at sunn, god mat tar lang tid å lage er død. For lenge siden.

Jeg føler dette bevises om og om igjen, og denne burgeren gjør det nok en gang. I går var jeg litt kokt i hodet etter fotoshoot hele dagen, og var keen på noe superenkelt. I mitt hode var dette rundstykker og pålegg, men mannen bestemte seg for å ta ansvar. Derfor er kanskje dette på sett og vis hans #matmandag, hehe.

Anyhow, det vi gjorde; kjøpte karbonadedeig, og slang det oppi en bolle vi mikset sammen med litt salt, pepper og oregano. Disse formet vi til burgere, og stekte de i panna. For litt ekstra smak brukte vi litt tacosaus på toppen, under osten, som gir en fantastisk smak på burgeren. Deretter hadde vi brød fra før av, som vi varmet i ovnen, og skjærte opp rødløk og salat ved siden av.

Altså.. hvor enkelt?! 

burgbuggah

Nok en gang var jeg neesten litt redd for å kalle dette matmandag, men igjen – det er jo dette det handler om her i gården. Enkle, gode oppskrifter som gjør det enkelt å velge sunt, også på de dagene du bare har lyst til å grave ned ansiktet i en  boks med yoghurtnøtter. Ikke noe feil i det altså, men det beste er jo å gjøre det etter en god middag, hehe. Med denne retten får du proteiner og litt fett fra bra kjøtt, grønnsaker og karbs. Jeg hadde glatt tilsatt avocado, tomat og paprika om jeg hadde hatt det, og i tillegg doblet porsjonen – men hadde spist en Questbar og et par persimon før middag, så dette var mer enn nok akkurat i kveld, hehe.

  • Les mer om Questbars (hva er greia?) HER.

Gårsdagens fotoshoot var supermorsom, og nervene jeg smått kjente på og skrev om i dette innlegget forsvant så fort jeg møtte opp på location. Jeg skal se litt over bildene mine og få litt orden, så skal jeg skrive et ordentlig innlegg om shooten. Jeg tror ihvertfall det hele blir sinnsykt bra, hele pakka liksom, og jeg gleder meg stort til januar allerede!

met

I skrivende stund er jeg på vei til Egmonthuset for litt jobb. I dag er jeg endelig 100% frisk, og jeg gleder meg som en liten unge til å ta meg en treningsøkt iløpet av dagen. På agendaen står tung styrke, samt mye gange i frisk luft. Stemmer det – jeg har virkelig et mål denne vinteren om å ikke gi opp «rusle til jobb»-vanene mine selv om det er bikkjekaldt ute. Finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær. eller hva? Etter trening og jobb blir det MT-kunder på RAW-trening, før jeg skal flytte ut enda litt til fra heimen. Lang og fin dag, med andre ord.

Snakkes om noen timer, hjerter. Ha en nydelig tirsdag!

Flere
Artikler