Utadvendt introvert

Hallo i sporty-luken?

To dager siden siste blogginnlegg, det er ikke ofte? Vet dere, jeg måtte rett og slett ta meg ei litta timeout. Etter en sosial og super tur i København dro jeg mer eller mindre rett til London. Jeg kom hjem sent på kvelden onsdag, og hele torsdagen var fyllt med PT-timer. For en «utadvendt introvert» som meg er det mye sosialisering på kort tid, så i går kveld dro jeg hjem og hadde meget tiltrengt alenetid på sofaen – mannen var på jobbreise, og det tror jeg var like greit ?❤️

Litt bilder fra dagene på farta?

 

Her føler jeg vi alle er ganske forskjellige – noen får masse energi av å være med andre mennesker, og misforstå meg rett, det gir meg både inspirasjon, energi og glede, men på et eller annet tidspunkt får jeg alltid et veldig behov for å skru av hjernen og ha alenetid over litt lengre tid. Jeg MÅ være alene, og kan nesten få litt sånn panikk-følelse om jeg ikke får muligheten? Er det veldig spesielt?

I denne artikkelen hos Det Nye kan du lese meen om det å være introvert, ekstrovert og alt der imellom – den minner oss på at alt er lov, og at det ikke er noe gærent med deg selv om du liker å gjøre noe annet enn andre.

Jeg hørte på en av de nyeste episodene av podden «Slik er du», der Jan Thomas gjestet, og følte jeg kunne kjenne meg veldig igjen i hans forhold til andre mennesker – bare ikke fullt så ekstremt som han, hehe.

Denne fredags formiddagen sov jeg så lenge jeg ville, så God Morgen Norge og drakk kaffe + YT Protein, tok en treningsøkt, dusjet, tok hårkur, lagde brunsj.. skjønner du eller? Pia-tid på høyt nivå ? Er mange ting jeg burde gjort; klippet vlogg, jobbet med ShapeUp-turneen som jeg har et stort møte om på mandag, planlagt jobbvåren.. men jeg bare.. «nei. Jeg trenger å lade». Hehe.

Helgen skal nemlig tilbringes på kurs, fra 16-20 i dag, etterfulgt av middag, og fra cirka 09-20 lørdag og søndag. Med andre ord; ladingen trengtes? Jeg mekker vlogg mellom slagene, og mangsmøtet får jeg også forberedt meg til – både hode og kropp får nemlig superkrefter får jeg er fulladet og good to go – da kan jeg få til hva jeg vil!

God fredag, folkens – NYT!?

Flere
Artikler