Vanlige spørsmål om Sterk uten utstyr-gruppa i august

Inneholder reklame for egne tjenester

Hei, fine folk! Så hyggelig med engasjement rundt treningsgruppa i august! Vi er allerede en god gjeng, men har seff rom for fler!

For å melde deg på betaler du 299 kr til Vippsnr. 599128, og merker betalingen «Sterk uten utstyr – august». Deretter søker du opp Facebook-gruppen «Sterk uten utstyr med Pia – august» på Facebook, og jeg godtar forespørselen din så fort som mulig etter at betalingen er inne (maks 24 timer.

Du kan lese mer om opplegget i dette blogginnlegget, også bruker jeg dagens innlegg på å svare på noen av spørsmålene som dukket opp i går ?

Passer det for gravide og eventuelt etter fødsel?

Jeg har fått endel følgere som er både gravide og som har født, og vil også ta hensyn til dette når jeg har livetreningene mine, og ved treningen generelt. Ikke på den måten at treningen nødvendigvis legges opp etter dette, men ved at jeg viser alternativer som gjør det mulig å få seg en god treningsøkt selv om han er gravid eller har født. Samtidig er det viktig å understreke at det avhenger veldig av hver enkelt, og jeg kan ikke få sagt nok hvor viktig det er å lytte til kroppen både som gravid og etter fødsel. Når det er sagt, kroppen er skapt for bevegelse, og spør du meg finnes det ikke noe bedre hold det i gang/kom i gang-trening enn trening med egen kroppsvekt. Skånsomt, effektivt og veldig tilgjengelig.


Er det mye hopp og sprett?

Det vil være litt hopp og sprett i og med at dette er et effektivt virkemiddel for å bruke muskelkraft uten særlig mye ytre belastning. Samtidig viser jeg alltid enklere alternativer – dersom man tar bort et eventuelt hopp fra en øvelse vil den både bli lettere og mer skånsom, så det er en naturlig regresjon (som er et jålete ord for en enklere variant av en øvelse, hehe) ?

jeg være med på livetreningene hver torsdag kl. 17, eller kan jeg kjøre disse øktene på et annet tidspunkt?

På ingen måte, er jo det som er så digg. Så fort du har medlemsskap i gruppa har du også tilgang til alt av trening hele tiden, så dersom en torsdag ikke skulle passe.. no problem.

Jeg har ikke trent systematisk på lenge. Blir dette en for tøff start?

Det er viktig for meg at alle skal kunne henge med, uavhengig av utgangspunkt, så dette tar jeg høyde for. Spør du meg er dette en ypperlig måte å komme i gang igjen, da det tillater deg å kjøre økter i eget tempo, hjemme i egen stue, når det passer. Samtidig dedikerer du deg jo til en måneds medlemsskap, på sett og vis en avtale med deg selv om at dette skal du gjennomføre.

Dette var de spørsmålene som dukket opp mest på Insta i går, men fyr løs om du skulle lure på noe annet ?

Nå har dagen såvidt startet her i Kragerø, jeg nyter en kopp kaffe på senga mens mannen tar mini. Jeg har stort sett nettene, så da er det deilig å få litt chilletid på morgenkvisten. Mini våkner fortsatt et par ganger om natta og skal ha mat, men i natt sov han hele natta igjennom.. må være den friske båtlufta, hehe.

Er selvfølgelig også overlykkelig over å ha en helt egen (!!) hytte her som vi skal nyyyte i årene fremover. Feirer litt hver dag her nede, hehe.

Blogges snart igjen, håper du har det bra ?

Flere
Artikler