VIDEO: Hinderløpstrening, CrossFit, grepsstyrke og Treningspodden – hva skjer?!

Woop, woop – ny søndag, ny vlogg?

Denne uka er hinderløpstrening på agendaen, både fordi jeg skal delta i X-Run førstkommende lørdag, men også fordi en leser stilte meg spørsmål «hvordan trene til hinderløp». Da syns jeg det passet sabla bra å spørre de som er eksperter på feltet, spesielt ettersom de samme menneskene tilbringer store deler av tiden sin typ.. 10 meter unna kontoret mitt i Oslo, altså på CrossFit Oslo.

I tillegg får du gode teknikktips til hvordan du utfører en god frontbøy, en fullstendig crossfitøkt du kan teste, to øvelser som styrker grepsstyrken din (som blant annet påvirker din evne til å gjøre markløft, pullups, chins, etc). Du får også et innblikk i en av gruppetimene jeg holdt denne uka, og jeg og Silje fra Treningspodden gir deg en update på hva som egentlig skjer med Treningspodden denne høsten??

Selv var jeg i 30-årsdag til mannen i går, en uvanlig festlig fest, hehe. Med andre ord – i dag er det 100% hviledag og horisontalen på sofaen som står på agendaen! ?

Håper du liker vloggen, og akkurat som i forrige uke setter jeg sykt stor pris på tilbakemeldinger – positiv og negativ feedback som kan bidra til å gjøre meg bedre tas imor med stor takk! Nyt søndagen, fininger. I know I will.. 

  • På min YouTube-kanal her finner du forrige ukes vlogg. Husk å trykke på «abonner», så får du notification hver gang jeg poster en ny video. Det er hovedsakelig hver søndag, men noen ganger oftere?

Flere
Artikler