VLOGG 29: Før- og etterbilder av huset mitt – HOUSETOUR!

Inneholder reklame i samarbeid med Prior

I ukas vlogg har jeg endelig fått laget en housetour til dere!

Dette har vært etterspurt lenge, og selv om jeg aldri føler meg helt klar til å lage det, så tenkte jeg i dag at søren heller – jeg klinker til. Fortsatt litt som gjenstår her og der, da det å finne sin «egen stil» oppi alt annet i hverdagen ikke alltid er like enkelt, men både jeg og mannen er veldig fornøyd med hvor langt vi har kommet i prosessen.

Husk å se vloggen i fullskjerm, og velg høyest mulig oppløsning i tannhjulet nederst i høyre hjørne for best mulig bilde. 

Utover det får dere bli med i det gutta fra PTX kommer på besøk for å hjelpe meg med en kommende produksjon. Mer om dette kommer senere, men vi kan jo garantert si at dette vil ta meg ganske langt ut av komfortsonen min.. stay tuned, hehe. Håper dere liker vloggen – kom gjerne med tilbakemeldinger, som alltid. Nå skal jeg catche opp på det siste av Paradise Hotel, før jeg og mannen skal dra og kjøpe pizza. Eller, han skal – som dere skjønner av vloggen blir det kun proteiner og Isbergsalat på meg frem til i morgen 14.30..

Wish me luck! 

Forresten dere, sjekk ut Prior sin konkurranse på Facebook, der du kan vinne gratis Prior-produkter? Alt du trenger å gjøre er å kommentere dine måter å holde deg aktiv på under en av postene deres, og vips, så er du med i trekningen!

Ha en fantastisk søndag, og takk for at du følger med 🙂

Flere
Artikler