Er det sånn det er å være PT-kunde?

Det er det jeg tenker nå, idet jeg akkurat har fortært ferdig dagens biff- og Isbergsalat..?

Som noen av dere så i gårsdagens vlogg (som dere også ser i bunnen av dette innlegget) så skal jeg gjøre en ny YouTube-produksjon sammen med gutta i PTX (appen jeg bruker til gjennomføring av ulike treninger), der jeg enkelt og greit skal teste ut ulike idretter, treningsformer, (ekstreme) livsstiler, etc. Jeg føler vel at vi begynner med det sistnevnte, da jeg om bare noen timer skal trene med Sigvar Garfors, som er den mest ekstreme fitnessmannen jeg har i Instagram-feeden min om dagen. Ikke at jeg har særlig mange av de, men akkurat Sigvar har fått lov til å bli i feeden, mest fordi han virker så genuint og lidenskapelig opptatt av dette her at jeg nesten begynner å tro at han trives med det. Nesten.

Det verste er jo at det hele var min idé, men jeg trodde jo at jeg skulle ha regi og manus på det hele. Det skjønte jeg fort at ikke var tilfellet, da gutta avbrøt meg midt i innspilling av introen i går, og gav meg en liten twist – jeg skulle følge dietten til Sigvar i 24 timer, før vi skulle gjennomføre en treningsøkt liknende en han ville gjort om han skulle på scenen om få timer.

Noe sier meg at den økta ikke blir barnemat, for å sirre´sånn.. 

24 timer med biff og salat er jo egentlig ingenting i det store bildet, men å våkne opp i dag uten energi var nok til å vippe meg litt av pinnen, haha. Det kom seg med litt kaffe og mat i systemet, og nå gleder jeg meg til å gjennomføre en real fitness, bodybuilder-økt sammen med Sigvar. Eller, han skal trene meg, da. Det gjør også at jeg går rundt med en sånn spent nervøsitet i kroppen, som jeg tror kan sammenliknes med hvordan PT-kunder har det før sine første timer. I feel ya! Men det blir aldri verre enn man gjør det til selv, og dermed har jeg planer om å ikke la mine indre demoner ta overhånd, haha.

Jeg skal gjøre mitt ytterste for å gjennomføre så godt som mulig, og stort mer enn det får jeg ikke gjort? Ikke minst skal jeg benytte tiden til å stille denne kompisen et par kritiske spørsmål – hele dette fitness-greiene er jo ikke akkurat mainstream i den norske treningsbransjen, og det har ihvertfall ingenting med folkehelse å gjøre. Så ja, fra 14.30 i dag, send meg gjerne noen gode tanker – tipper jeg kommer til å gå og gurgle melkesyre et par timer der, haha.

Selve serien kommer til å sendes tidlig denne høsten, så dere må smøre dere med tålmodighet for å se det endelige resultatet. Men som du skjønner er produksjonen i gang, og du kan følge med under hashtaggen #piapåprøve, som er arbeidstittelen vår.

Wish me luck? Runder av med å poste vloggen fra i går, i tilfelle noen ikke fikk den med seg. God mandag, fintfolk?

Flere
Artikler