Dagen derpå, og to sterke middagsalternativer på grillen

Jeg overlevde!!

Ref. gårsdagens innlegg så klarte jeg meg fint altså, selv om det var heeelt j*vlig på et tidspunkt der, det skal jeg innrømme. Skal ikke si så mye mer enn det, sparer det til YouTube-serien som kommer i august, men ja.. jeg tror dette blir en morsom greie. Ikke bare fordi dere får se meg lide meg igjennom greier jeg overhodet ikke har koll på, men også fordi det viktigste målet med serien er å vise eller lære dere der hjemme noe nytt, som dere kan bruke i deres egen sprekishverdag. Jeg la ut et Instagram-bilde etter økten og spurte blant annet om forslag til hva mer jeg kunne gjøre – sykt gøy at så mange kom med forslag!

Keep it coming?

Jeg startet dagen med en treningsøkt som fikk i gang kroppen, much needed etter gårsdagens, før jeg mekket en stor, deilig porsjon med havregryn. Det var saki så godt, etter å ha spist biff og isbergsalat i 24 timer dagen før, hehe. Flaks at sushi, vannmelon, yoghurtnøtter og Pepsi Max sto på menyen i går? Sigvar derimot, han hadde noen døgn til foran seg med biff og salat, før han skulle kjøre den samme økten som meg.. på 17. mai.. stakkars fyr. Eller, han velger det jo selv, så egentlig ikke – dedikasjonen skal det ihvertfall ikke stå på, og det er beundringsverdig med noen som står på så mye for noe, uansett hva det er.

Nå skal jeg jobbe noen timer, før jeg og mannen skal på tokt – vi skal nemlig se på ny seng, da vi ikke er heelt fornøyd med den vi kjøpte for bare noen måneder siden – dessverre. Vi merker nå hvor viktig det er for oss med en kvalitetsseng, og har bestemt oss for å prøve å oppfylle drømmen, haha. Starting today! Deretter har jeg en PT-time, før jeg skal trene mannen gjennom hans første treningsøkt på, tja.. seks uker? Han brakk jo beinet i påsken, og siden da har det ikke vært mulig for han å trene. Men i dag skal vi prøve oss!. Deretter blir det grillings i heimen, og det regner jeg med at jeg ikke er alene om. Derfor runder jeg av dette innlegget med mine tanker om hva jeg skal putte på grillen – jeg står mellom kylling, grønnsaker i folie og tomat og mozzarella, eller rett og slett.. burgere.

Hva ville du valgt??

Håper du har en super tirsdag, fine du, og at du kikker innom her i morgen. Da er det ny bloggdag, nye muligheter – NYT det fine sommerværet vi har om dagen?

 

 

Flere
Artikler