Vlogg #38 – LIVE SOMA MOVE-trening

Ukas vlogg inneholder reklame ism. e.Boks

Hei dere,

I ukas vlogg får dere, som bestilt, en live-økt med SOMA MOVE. Dette ble etterspurt når jeg nevnte det forrige uke, så jeg tenkte, hvorfor ikke? Det jeg ikke tenkte på derimot, er hvor lang tid det fort kan ta når man skal laste opp en videofil på 40 minutter – heheee. Det er altså grunnen til at denne kommer så sent, og ikke søndag morgen, som egentlig er målet mitt. Vel, vel, jeg tenker dere overlever – nå kan vi endelig trene litt SOMA MOVE sammen?

Jeg har litt noia over å publisere denne for å være ærlig, da jeg ikke har bestemt meg helt for om jeg syns SOMA MOVE funker som «hjemmetrening» eller ei. Spent på hva dere syns!

Jeg har hatt en fantastisk helg på fjellet med familien, til tross for rusevær og tåke fra start til slutt. Jeg var hjemme rundt 16 i ettermiddag, og innimellom «prøver å laste opp denne gigant-fila på YouTube»-slagene har jeg både gått en times tur i skogen med staver, og spist kebab til middag og en sjokkis til dessert. Nydelig søndag!

Håper dere liker ukas vlogg, og som jeg nevner på slutten – kom gjerne med innspill på hva dere kunne tenke dere å se neste søndag.

Blogges i morgen?

Flere
Artikler