VLOGG #39: En dag som 10 kg tyngre

Hei, fine folk?

I ukas vlogg bestemte jeg meg for å teste å gjennomføre en dag med en 10 kilos vektvest på meg, fra morgen til kveld. Resultatet ser dere under her. Skal ærlig innrømme at jeg angret et par ganger ila. dagen der, men det var også en artig utfordring å bryne seg på. Kanskje du lar deg inspirere? Hehe ?

I går feiret jeg bursdagen min, med hele familien på middag. Vi var en gjeng som ble igjen her hjemme, for så å dra ut, og ja.. det hele var sinnsykt hyggelig, men fy fasan, det kjennes i dag.. klein er bare fornavnet på formen min, og det er også grunnen til at denne kommer noe sent – smart som jeg er hadde jeg spart nesten all redigeringen til i dag…. hehe. Mistenker en blåmandag på ekte i morgen, meeen det var verdt det.

Håper du har hatt en strålende helg – nyt søndagen ?

 

Flere
Artikler