En drøm i oppfyllelse og flinke vikarer på ukas gruppetimer

#reklame – treningsrommet som omtales er sponset

Hei fine folk,

Sorry at det ikke ble noe update i går – det gikk rett og slett i ett her hjemme, med innstallasjon av treningsrom i kjelleren og tilhørende fiksing, hehe.

Dette har jeg jobbet for i så mange måneder, og det er en helt surrealistisk følelse at det endelig er på plass. Nå skal jeg bruke uken på å få på plass de siste tingene, samt teste det som baare det, hehe. Resultatet får du se i vloggen på søndag?

Denne uken er travel som få, og jeg kjenner litt ekstra kribling i magen over onsdagen – da skal jeg nemlig gjeste en spesialsending i regi av Forbrukerinspektørene på NRK. De spurte meg for leenge siden, faktisk før jeg bestemte meg for å ha faste gruppetimer hver onsdag. Dermed blir det vikar på begge gruppetimene mine i Drammen denne uken. Marius, min kollega på BRA Trening kjører STERK Bein og rumpe, og min SOMA MOVE-kollega Trude kjører SOMA MOVE – møt opp, møt opp, for dette er to superflinke folk?

Du finner mer informasjon om treningene via lenkene, og skulle du ha trøbbel med å melde deg på kan du også bare møte opp, så får du hjelp på stedet (med mindre det blir fullbooket).

Nå skal jeg kjøre historiens første treningsøkt i mitt eget treningsrom (!!!), for så å spille inn en Treningspodden-episode med Silje. Deretter skal jeg gjøre en sak med NRK (som kommer til Drammen for anledningen, jålete greier), jobbe noen timer, for så å knipse bilder med en fotograf til et nytt Zalando-samarbeid. Høst- og vinteklær står for tur?

.. og nå fant kjæresten akkurat ut at man kan se resten av Ex on the beach på nettet, så tipper det blir kveldens geskjeft ?

Ha en super dag!?

Flere
Artikler