Rumpeklask og rask trening i beste sendetid

I dag var jeg så heldig å få gjeste en spesialsending med Forbrukerinspektørene på NRK, der temaet vaaaar (logisk nok), trening; hva gir best effekt på kortest mulig tid var briefen vi fikk i forkant, og ja.. det er jo typ, et umulig spørsmål å svare på, men jeg lovet å svare så godt jeg kunne?

Jeg trodde pratingen skulle vare litt lenger, men sånn er det – håper jeg fikk sådd noen sportyfrø her og der??? Målet var jo å nå inn til de som virkelig trenger å komme opp og ut av sofaen, og møte den stillesittende hverdagen og samfunnet vi lever i med trening og aktivitet på egne premisser. Det var også tanken bak øvelsene jeg viste i etterkant, sooom vi, hvis jeg fikk velge, gjerne skulle ha brukt litt lengre tid på. Det hele ble rundet av med et klask på «den topptrente rumpa mi», som jeg nok heller skulle ha sett at var en high five?

Oh well – jeg har lært med tiden at man ikke skal ta seg selv så høytidelig, og ikke henge seg opp i ting man kunne gjort bedre. Jeg er fornøyd med egen innsats, og mest av alt, evig takknemlig ovenfor jentene som stilte opp med meg. Skikkelig hyggelig å få ha med lesere/følgerne på noe sånt (føltes mest som vi er kompiser egentlig – like barn leker best?)

Og ikke minst, takk til NRK og FBI som lot meg og oss ta del i dette. Folk?

Nå er jeg på toget hjem, og etter et godt måltid lander jeg nok i senga ganske kjapt. Takk for at dere følger, takk for at dere er dere, og takk for at dere støtter meg de gangene jeg stikker frem huet – sammen er vi dynnnamitt!

Snakkes i morgen?

Flere
Artikler