VLOGG: En av de beste (og verste) treningsutfordringen jeg har gjort

Hei, fintfolk.

Ah, etter tre, fire gode timer med redigering er jeg endelig i mål med ukas vlogg. Skal ærlig innrømme at det var småseigt å sette seg ned med redigering etter gårsdagens festligheter, samt et par timer med rydding på morgenkvisten i dag, men det er som det alltid er – når jeg først setter i gang så storkoser jeg meg. Også er det så morsomt å se det ferdige resultatet. Denne ble litt lengre enn hva jeg egentlig trives med, men noen ganger får det være ålreit. Håper den inspirerer dere til å utfordre dere selv på den måten dere måtte ønske, enten det er skirenn, på jobb, skole, hva som helst – bare noe som gjør at du kjenner blodet bruse.

Husk å trykke på tannhjulet nederst i høyre hjørne, og velg høyest mulig oppløsning når du ser vloggen? Gi gjerne videoen en tommel opp på YouTube, og ikke glem å abonnere på kanalen min. Da blir jeg og YouTube-hjertet mitt sååå glade ?

YES, deilig, da er vloggen ute. Merket etter at jeg publiserte den at noe musikk har falt ut i begynnelsen av vloggen, når jeg «lader opp» til rennet. Syyykt irriterende, men får ikke endret det nå.. learning by doing, hehe. 

Nå skal jeg gå opp til mamma og pappa og gi de en stooor klem, kanskje en ekstra til mamma, ettersom det er morsdag, og deretter gå en deilig ettermiddagstur med familiehunden Ica. Uka som kommer blir ganske så travel, så nå gjelder det å nyte latskapen mens jeg kan.

Håper du gjør det samme! God søndag?

 

 

Flere
Artikler