Ny vlogg live! Slik trener jeg på ferie

Hei igjen, fintfolk.

I dag er det tid for ny vlogg, denne gangen fra ferieuken jeg hadde i Frankrike. Jeg filmet en del av øktene jeg hadde der nede, noe som forhåpentligvis både inspirerer og motiverer deg som ser på til å trimme når du selv er på ferie. Ikke at det er noe must, men kjenner jeg dere rett har dere det enda bedre om dere får bevegd litt på skrotten med jevne mellomrom – vel, her har dere tre fullgode økter dere burde teste!

Gi gjerne videoen en tommel opp inne på YouTube, så blir det lettere for meg å lage flere. Ikke glem å abonnere om du ikke allerede gjør det, og kom gjerne med innspill til hva du kunne tenke deg å se i neste video.

Den boken er jo ment som et oppslagsverk stort sett hele året, også når vi reiser på ferie uten utstyr. I got you´re back!

Ha en nydelig søndag! Selv har jeg sovet leenge, ryddet litt hjemme, gått tur i skogen, klippet vlogg, og tja.. kosa meg – sunday well spent.

Blogges i morgen?

Flere
Artikler