Late, aktive, glade sommerdager

Hei fintfolk, og god tirsdag?

I går løp dagen avgårde, ikke at jeg var så sjukt busy, men jeg bare.. gjorde aldri alt jeg skulle gjøre. Som å blogge, hehe. Jeg fikk møtt Silje da, face to face etter reisen, og det var faantastisk?

I dag startet dagen min med en sabla fin økt på CrossFit Fønix her i Drammen, før jeg deretter jobbet litt hjemmefra, etterfulgt av ei litta fotoshoot og lunsj med mamma. Sommerdager altså! Selv om jeg ikke har 100% ferie blir det automatisk litt roligere dager når veldig mange andre har ferie, og jeg nyter hvert eneste minutt. Dagene går med til å jobbe slik det passer meg, få unna deadlines som har hengt over meg i hundre år, være med de jeg er glad i, slappe av ekstra mye, trene litt.. rett og slett nyte livet! Her er litt snapshots fra i dag og i går?

Jeg og Silje spiste på en superdigg restaurant på løkka i Oslo – indisk ftw! Det dere ser under her var bare forretten altså, og når hovedretten ankom var jeg så oppslukt i både Silje og maten at jeg glemte å knipse bilde, hehe. Godt tegn, det. 

I dag startet dagen med digg frokost, etterfulgt av CrossFit, ei litta fotoshoot med mamma (til tider må man bruke de hjelperene man har i sitt enkeltmannsvirke som blogger, hehe) og så rekesmørbrød ved vannet her i D-town. Innertier! 

En såå koselig, men også litt produktiv dag – I like!

Nå skal jeg nyte kvelden med mannen – har blant annet fått låne en sånn pizza-stein til å ha inni grillen som jeg tenkte jeg skulle teste i dag. Hjemmelaget pizza på steinplate, yes please. I morgen banker Silje på døra kl. 08.00 for å spille inn to bonusepisoder av podden, jeg skal gjøre litt (u)viktige ærender, jeg skal jobbe og jeg skal trene. Nok en sporty, lat, glad sommerdag, med andre ord.

Håper du nyter og koser deg litt du også, ferie eller ei?

Flere
Artikler