VLOGG: Marit Bjørgen, ShapeUp Convention og fullkroppstrening

Heei bloggen! Og vloggen, hehe. Søndag er fast videodag, og jeg har allerede fått en del snaps som etterspør ukas vlogg – det liker jeg svært godt. Ettersom jeg filmet mesteparten av innholdet på fredag og lørdag har dagen i dag gått med til klipping, og det er derfor den kommer litt utpå. Så vet dere deet, hehe. I dag lar jeg vloggen snakke for seg, der dere får et godt innblikk i livet på ShapeUp Convention, småprat med selveste Marit Bjørgen, en treningsøkt jeg holdt, stemningsrapport, blinkskudd fra en treningøkt.. mye bra hummer og kanari, med andre ord.

Husk å trykke på HD i tannhjulet nederst i høyre hjørne for best mulig oppløsning. 

I ukas #treningstirsdag tenkte jeg å dele øktene i ukas vlogg i detalj, så dere kan teste de selv.? Håper dere har hatt en fantastisk uke, og at dere bruker søndagen til å lade batteriene godt. I know I will!

Flere
Artikler