Ny vlogg! Bli med på min faste stretchingrutine

Endelig, dere!

Å klippe sammen denne har stått på to do-listen min i evigheter, og i dag var dagen jeg endelig fikk gjort det, hehe. Denne filmet jeg på min og Maren sin forrige treningsreise på Kypros, og ja, dette er en den faste sekvensen jeg gjør flere ganger i uken. Jeg føler selv at det bidrar til å myke opp stive muskler og ledd rundt bekken og rygg som følge av graviditeten (og trening), og at det hjelper kroppen til å være i balanse.

Håper dere liker den, og at den inspirerer deg til å ha en fast date i uken med deg selv der du, ja.. hilser på de ulike musklene i kroppen, strekker, tøyer, puster og er i kroppen din. Det fortjener du, og saki, så godt det er etter!

Gi gjerne videoen en tommel opp på YouTube, legg igjen en kommentar om du har innspill, og ikke glem å abonnere på kanalen min om du ikke allerede gjør det ?

NÅ skal jeg slappe av med god samvittighet resten av dagen, da jeg allerede føler jeg har gjort langt mer enn jeg hadde tenkt i dag, haha. Jeg har en travel uke foran meg, så bare å nyte søndagskvelden mens man kan.  Håper du har hatt en fin helg ❤️

Klemzz

Flere
Artikler