«Kunsten» å få tid til trening på travle dager

Det siste jeg som regel gjør ila. en arbeidsdag (når enn den slutter) er å stryke ut de siste arbeidsoppgavene jeg har unnagjort, eventuelt flytte ugjorte oppgaver til påfølgende dag. I dag sto «blogge» som en ugjort oppgave, og ettersom den utgikk i går også ville jeg ihvertfall stoppe opp og si hei og hopp før jeg kobler av den digitale verdenen.

Dagen i dag er er perfekt eksempel på hvordan jeg prioriterer trening ganske beinhardt i hverdagen, egentlig. Jeg visste at timeplanen var relativ full, og at jeg egentlig burde bruke morgentimene til å 1) gjøre utvalg av bilder til et samarbeid, og 2) blogge! Men fordi jeg også vet at trening er avgjørende for at jeg føler meg på topp, og at det alltid vil være oppgaver og gjøremål som trekker meg i andre retninger, så valgte jeg som jeg som regel alltid gjør; få inn effektiv trening, på samme måte som tannpussen må inn.

Om det er «rett eller gal» prioritering veit jeg ikke, men det funker for meg ihvertfall, og viser hvordan jeg får tid til trening i hverdagen.. jeg tar meg tid? Det er ikke alltid slik selvfølgelig, og noen dager er andre ting viktigere enn trening, men stort sett lar jeg treningen trumfe igjennom ganske så mye. En sterk kropp og et oppegående hode gjør tross alt at jeg funker så mye bedre på sikt – så får jeg heller tåle et par ugjorte oppgaver som betaling.

Verste som skjer er jo at man gjør det dagen etter ?

Nå er det hjem til middag ala. mannen (altså, han er en HELT i disse graviddager) og Ex on the beach på skjermen – hverdagen ❤️

Flere
Artikler