Paris i 24 timer – what’s up?

Reklame ism. Polar

Kjappis-innlegg før flyet letter fra Gardemoen og setter snuta mot Pariiiiis.

Jeg skal nemlig, yes, til Paris, noe som er grunnen til at jeg var oppe og spratt rundt 05.30 i dag. Polar har en stor lansering av Polar Ignite for Europa, og JEG, lille meg (og kid’en) er så heldig å få være Polar sin representant fra Norge på eventet. Og som jeg snakket om i Treningspodden denne uka, hit skal også selveste Annie Thorsdottir, CrossFit-queeeeen?

Jeg gleder meg STORT til dette – føles ut som før i tiden, når jeg jobbet fast i ShapeUp og reiste land og strand rundt på egenhånd på alle mulige, rare sportygreier. Gjør jo forsåvidt det enda, men litt mindre enn før – dette blir min siste reise før den lille mannen kommer, så jeg skal njuuute! På agendaen står masse spennende foredrag, treningsøkter og ikke minst skal vi bli enda bedre kjent med Polar Ignite, som allerede har vært min best bud i over et halvt år. Jeg flyr hjem i morgen kveld ?

Hvis du vil bli med på moroa er det bare å følge med på Instagræmmen, tipper story vil bli hyppig brukt, i tillegg til at jeg SEFF lager en vlogg fra moroa. Håper Annie og kjæresten (som også er trener på eventet) er snille mot gravide jenter i 30-åra… ?

Blogges babes, nå skal jeg opp i lufta ❤️

Flere
Artikler