10 grunner til at dette er verdens beste lørdag

 

I mitt eget hode tenker jeg alltid over tre ting jeg er takknemlig over akkurat den dagen, før jeg legger meg til å sove. I dag var det ekstra mye fint å være happy over, og jeg så selvfølgelig muligheten til å utvide listen betraktelig. Jeg råder dere til å prøve dette – med eget fokus kan du i stor grad bestemme hvor tankene dine flyr, og ja.. selv om det sikkert er kjipe ting som skjer nå og da, så er det jo alltid noe positivt også? 🙂

  • Jeg fikk sove til jeg våknet – holy moly, så digg! Jeg har slitt med å sove hele uka (heeeello 2017 og alle de millioner av ting man skal gjøre og få på plass), så en god natts søvn var bare.. priceless.
  • Jeg, lille, vesle, ubetydelige meg, var i en tosiders sak i dagens lokalavis. Det var stas, det. «Slik ble hun PT-Pia», og jeg syns journalisten hadde skrevet den så innmari fint! Så fort den kommer på nett skal jeg dele den med dere. Kan jo være gøy å høre hvordan jeg har endt opp med å holde på med det jeg gjør i dag, til tross for en fortid som smått overvektig, inaktiv og laaangt fra treningsglad. Stay tuned!
  • Jeg hadde en nydelig treningsøkt, som selvfølgelig var dag 2 av Shape Up Kickstart. Markløft, chins, bulgarske utfall, pushups.. ja, y´all know it – dere har jo kjøpt bladet? 😉

image

  • Mannen var med på trening, og kjørte samme treningsøkt som meg, til tross for et vondt kne. Elsker de gangene vi kan trene sammen og det funker skikkelig bra. Noen ganger kan det jo også være en megakilde til irritasjon også, haha, men denne gangen, og stort sett ellers også, så er vi et bra team altså.

image

  • Jeg fikk spredd tacogleden utover helgen, slik at jeg også spiste det til lunsj etter trening. NAM!
  • Home and Cottage har 50% på masse fine greier, blant annet et par spisestuestoler jeg har siklet på siden, typ.. forever! Now they are mine – hurraaa!
  • Jeg har en 100% edruelig, deilig, avslappende helg, og det føles fantastisk ut!
  • … det betyr også at jeg kommer til å våkne opp i morgen, 100% uklein og fit for fight. På agendaen er trening og jobbing med workshopen min, så det passer jo over gjennomsnittet bra.
  • Jeg og mannen oppdaget en ny serie, Valkyrien. Den må sees!
  • Jeg skal på middag hos verdens beste mamma og pappa, og jeg vet at mamma mekker sammen et eller annet som jeg selv aldri i livet hadde vært i nærheten av å få til. Halleluja!

Mange av dere har forresten spurt meg på Snapchat om denne ukeplanen til ShapeUp Kickstart, som visst ikke er tilgjengelig for de som abonnerer på ShapeUp digitalt, kun i bladet. I fix! I første omgang legger jeg ut bilde av den her på bloggen.

Til info er første uka sånn her… 

Mandag: Styrke, dag 1

Tirsdag: Hviledag

Onsdag: Kondisøkt 1

Torsdag: Hviledag

Fredag: Hviledag

Lørdag: Hviledag

Søndag: Restitusjonsøkt

Som dere skjønner er det en easy start, med mulighet for å legge inn litt flere økter om man ønsker. Mer om det senere, I promise. Nå må jeg sette snuta mot lørdagskos og hygge – ha en nydelig kveld, dere.

Flere
Artikler